Türkiye'den 3 Büyük Alışveriş Merkezi Dünya İle Yarışıyor

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Birliği'nin dünya üzerindeki en iyi alışverş merkezlerine vereceği 'En İyinin İyisi' Ödülü, 23 Mayıs gecesi Las Vegas'ta ünlü Amerikalı komedyen ve TV yıldızı Kevin Nealon'ın sunacağı görkemli bir gala gecesi ve ödül töreniyle sahiplerini bulacak

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Birliği'nin dünya üzerindeki en iyi alışverş merkezlerine vereceği 'En İyinin İyisi' Ödülü, 23 Mayıs gecesi Las Vegas'ta ünlü Amerikalı komedyen ve TV yıldızı Kevin Nealon'ın sunacağı görkemli bir gala gecesi ve ödül töreniyle sahiplerini bulacak.
Uluslararası Alışveriş Merkezleri Birliği'nin (ICSC) dünya genelindeki alışveriş merkezlerini kapsayan ve her yıl geleneksel olarak verilen 'En İyinin İyisi' (Best of the Best) başlıklı ödüllerinde Türkiye'den Forum Mersin, İstinye Park ve Meydan olmak üzere üç büyük AVM finale kaldı.
AVM projelerinin değerlendirildiği ICSC 'Best of the Best' ödüllerinde dünyanın farklı ülkelerindeki önde gelen AVM'leri mimari tasarımları, müşteri hizmetleri ve sürdürülebilirlik projeleri kapsamında değerlendirilerek 'En İyinin İyisi' seçiliyor.
Fransa'dan Şili'ye Tayland'dan Avustralya'ya yaklaşık 20 farklı ülkeden AVM projesinin çeşitli kategorilerde değerlendirildiği yarışmanın 'Tasarım ve Geliştirme' başlıklı kategorisindeki 'Yeni Perakende Merkezleri' adı altında, Türkiye'den Forum Mersin, İstinye Park ve Meydan AVM finalist oldu.
'ICSC Best of the Best' ödül töreni 23 Mayıs gecesi, Las Vegas kentinde yer alan ünlü Hard Rock Casino'da düzenlenecek görkemli bir gala gecesi ve törenle sahiplerini bulacak. Töreni Amerika'nın sevilen komedyenlerinden ünlü TV yıldızı Kevin Nealon sunacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile