Türkiye Enduro Ve ATV Sampiyonasi'nin Ikinci Ayagina 2 Kupayla Döndüler

Türkiye Enduro Ve ATV Sampiyonasi'nin Ikinci Ayagina 2 Kupayla Döndüler

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafindan düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Sampiyonasi’nin ikinci ayak yarislarinda Bilecik’e 2 kupa birden geldi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafindan düzenlenen ve Ankara Büyüksehir Belediyesi’nin ana sponsorlugunda gerçeklestirilen yarisa Türkiye’nin dört bir yanindan gelen 126 sporcu katildi.

Ankara Büyüksehir Belediyesi’nin destegiyle Bal ilçesinde Beynam 312 Motor Sporlari Merkezi’nde gerçeklesen organizasyonda; EnduroGP, E1, E2, E3, E1B, E2B, E3B, EC, kadinlar, gençler, ATV1, ATV2 ile veteran siniflarinda ana yarislar yapildi. Türkiye Enduro ve ATV Sampiyonasi’nin Bala ayaginda 108 enduro motosikleti ve 18 ATV araciyla 6’si kadin toplam 126 sporcu, zorlu engelleri asarak dereceye girmek için mücadele etti.

Bilecik’e 2 kupa birden geldi

Yarislara Bilecik Enduro Motosiklet Spor Kulübü üyesi Ali Baydas, Ufuk Cakmak, Gökhan Karkaç, Sami Yilmaz, Hasan Gider Ilkay Deniz, Hasancan Kaçan ve Mehmet Sadiç katildi.

Ali Baydas ve Ufuk Çakmak kategorilerinde ikinci olarak kupa kazandilar. Yarislarda dereceye girenlere kupa ve hediyeleri düzenlenen ödül töreniyle takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile