Türkiye Gazetesi'nin Adıyaman'daki Satış Durumu Masaya Yatırıldı

Türkiye Gazetesi Dağıtım ve Satış Müdürü Osman Akgül, Adıyaman'a gelerek Türkiye Gazetesi'nin satış ve okuyucu fikirleriyle ilgili toplantı gerçekleştirdi.

  İhlas Pazarlama Adıyaman temsilciliği toplantı salonunda Osman Algül başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İhlas Pazarlama Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu , İhlas Pazarlama Adıyaman İl temsilcisi Gıyasettin Geleri , Türkiye Gazetesi Adıyaman sorumlusu İsmail Karagöz , dağıtıcılar ve ofis çalışanları katıldı .
Türkiye Gazetesi ' nin son bir yılda tüm Türkiye ' de olduğu gibi Adıyaman ' da da hızla tirajının arttığına dikkat çekilen toplantıda , Türkiye Gazetesi ' ni daha fazla okuyucuyla buluşturmak için fikir alışverişinde bulunuldu .
Toplantının açılış konuşmasını yapan İhlas Pazarlama Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu , abone sayısında yükselme meydana geldiğini fakat sayıyı daha yükseklere çıkarmayı hedeflediklerini belirterek , tirajın artması için tüm İhlas çalışanlarının daha fazla gayret göstermesi gerektiğini sözlerine ekledi .
Türkiye Gazetesi Dağıtım ve Satış Müdürü Osman Algül , Türkiye Gazetesi ' nin son bir yıl içersinde abone sayısını en fazla arttıran bölgenin Malatya Bölge Temsilciliği olduğunu vurgulayarak , tüm çalışanları kutladı .
Osman Algül , abone sayısında son bir yıl içersinde yüzde 372 oranında Türkiye Gazetesi abone sayısında artış yaşandığını ve son 4-5 aydan beri Malatya bölgenin Türkiye birincisi olduğunu ifade etti .
Toplantıda dağıtıcıdan , gazete yetkililerine kadar tüm çalışanlar ile gazetenin yayın çizgisi ve abonelerin istekleri konusunda fikir alış verişinde bulunuldu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile