Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu Açıklaması

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, “Gençlik laik demokratik hukuk devleti ilkelerine saygılı çağdaş ve siyasi olmayan bir Cumhurbaşkanı istiyor” dedi.


Türkiye Gençlik Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Behlül Murat Maral ile birlikte genişletilmiş istişare toplantısına katılan Cevahiroğlu, bu yıl içerisinde özellikle İzmir’de Türk Cumhuriyetler Zirvesi, Balkan Devletler Zirvesi, Uluslararası Turizm Zirvesi ve Uluslararası Eğitim Zirvesi yapacaklarını söyledi.

Türkiye gündeminin en önemli konularından birisinin Cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu belirten Cevahiroğlu, “Gençler olarak önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini büyük bir heyecanla bekliyor ve çok önemsiyoruz. Bize göre yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimidir. Gençlik olarak laik demokrat, kişi hak ve özgürlüklerine saygılı ilkeli partizan olmayan hukuk devleti ilkelerine sonuna kadar bağlı kendini iyi yetiştirmiş Türk toplumunda karşılığı olan ve uluslararası camiada bilinen ve tanınan bir Cumhurbaşkanı adayı istiyoruz. Bu konuda liderlerin gençlerin sesine kulak vermelerini arzu ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile