Türkiye Güzeli Saribas Milletvekilligi Kaydini Yaptirdi

Türkiye Güzeli Saribas Milletvekilligi Kaydini Yaptirdi

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin ardindan milletvekillerinin TBMM’deki kayit islemleri sürüyor. AK Parti Aydin Milletvekili ve 2006 Türkiye güzeli Seda Saribas ve AK Parti Istanbul Milletvekili Serkan Bayram kayitlarini yaptirdi.

AK Parti milletvekilleri Saribas ve Bayram, Meclise gelerek kayitlarini yaptirdi. Kayit sonrasi açiklama yapan AK Parti Istanbul Milletvekili Serkan Bayram, "3’üncü dönem milletvekilligim. Ülkemiz ve milletimiz için bu seçimler hayirli ugurlu olsun. Bugün çok daha önemli olan adli hakim ve savcilarimizin mülakatlari açiklandi. Ben, bu isin magduru olarak geçmiste 84 puan aldim. HSK Kanunu’nun 8’inci maddesinde, ‘Alisilmisin disinda çevrenin yadirgayacagi vücut bozuklugu bulunmamasi’ ibaresinden elenmistim. Sag olsun Cumhurbaskanimizin riyasetinde 5’inci Yargi paketinde bütün partilerimizin de katilimiyla bu maddeyi Meclisimizde degistirdik. Artik engelli kardeslerimize de hakimlik ve savcilik yolu açilmisti. Ilk sinav yapildi ve sinavda su anda yanimda olan engelli kardeslerimiz mülakati kazandilar. Türk siyaseti ve insanlik onuru açsisindan çok önemli bir gelismedir. Insallah bundan sonra ‘Türkiye Yüzyili’nda engelli valimizi de, büyükelçimizi de, Engelliler Bakanligimizi da görecegimiz bir yüzyil olacak. 6 Subat depreminde nice kardeslerimiz engelli kadi, onlarin da yaralarini saracagiz" dedi.

Bayram, ayrica hayatini anlattigi ‘Bugday Tanesi’ adli kitabi ile ayni adi tasiyan filminin 15 Haziran’dan itibaren Netflix’te yayimlanacagini söyledi.



2006 Türkiye güzeli olan AK Parti Aydin Milletvekili Seda Saribas ise, “28. Dönem Aydin Milletvekili olarak Meclis çatisi altinda memleketimizi, ülkemizi temsil etme firsatimiz oldu. Onurluyuz, gururluyuz. En önemlisi heyecanliyiz. Allah nasip ederse biz de bize düsen görev neyse canla basla çalisacagiz. Heyecan olmazsa olmazlarimizdan. Heyecanimiz dorukta” ifadelerini kullandi.

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani ve AK Parti Ankara Milletvekili Vedat Bilgin de kayit yaptirmaya gelen bir diger isim oldu. Bakan Bilgin, kaydinin ardindan açiklama yapmadan Meclisten ayrildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile