Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

görüntülü)HATAY - 29.

01 . 2012 - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi`nde ( TKBL ) liderliğini sürdüren Fenerbahçe`de , antrenör Georgios Dikaioulakos , ``Skor olarak bakılacak olursa kolay bir maç gibi gözükebilir , ama kesinlikle değildi`` dedi .

Dikaioulakos , 92-65 kazandıkları Homend Antakya Belediyesi maçının ardından düzenlenen basın toplantısında , oyuncularının , maçın başından itibaren , aldıkları tüm kuralları sahada uyguladığını ve takımının , iyi bir ritm yakalayarak zor bir maçı kazandığını söyledi .

Bu maçın zor olacağını daha önceden bildiklerini vurgulayan Dikaioulakos , şöyle konuştu : ``Rakip takıma çok saygımız vardı . Kadrosunu ve oyuncularını biliyorduk . Gerçekten zor bir maç olacağını da düşünüyorduk . Tabii ki kişisel düşüncem , ama kendi takımımın çok daha iyi olduğunu biliyorum . Agresif savunma yaparak kazanmasını bildik . Belki dışarıdan basit , kolay bir maç gibi gözüktü , ama basketbolda kolay maç diye bir şey yoktur . Biz mentalitemizi ortaya koyduk . ``-Homend Antakya Belediyesi-Homend Antakya Belediyesi Teknik Sorumlusu Levent Deringöl , Fenerbahçe`nin kaliteli oyunculardan kurulu , kaliteli bir takım olduğunu , TKBL`deki konumunun bunun göstergesi olduğunu ifade etti .

Prensip olarak , Fenerbahçe de Galatasaray da olsa yenilgiyi kabul ederek maça çıkmanın hoş bir durum olmadığını anlatan Deringöl , takım olarak kazanmak için gerekli hazırlıkları yaptıklarını , ancak rakibe güçlerinin yetmediğini söyledi .

Deringöl , kendi takımına da saygı duyulması gerektiğine değinerek , bundan sonraki maçlarda takımın yıpranmaması için çalışacaklarını , gelecek haftalarda çok önemli karşılaşmalara çıkacaklarını dile getirdi .

Bundan sonraki maçların , takımın kaderini belirleyeceğine dikkati çeken Deringöl , şöyle devam etti : ``Önümüzde Optimum TED Ankara Kolejliler , İstanbul Üniversitesi , Mersin ve BOTAŞ maçları var . Yendiğimiz takdirde dördünün de üstüne çıkabilmemiz söz konusu . O yüzden takımın bu maçtan etkilenmemesi gerektiğini düşünüyorum . Fenerbahçe`ye de maçın sonuna kadar bize duydukları saygıdan dolayı teşekkür ediyorum . Belki de çekindiklerinden , farklı bir sonuç ortaya çıkabileceğinden dolayı son ana kadar güçlerini kullandılar ve önemli oyuncularını sahadan çekmediler . `` ( KLÇ-LEV-KUT-İLK-ŞP )
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile