Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi

Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi

Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin güçlü ekiplerinden Adana İdmanyurdu, sahasında güçlü rakibi Gölcük Belediyespor'u 1-0 yenmeyi başardı.

G ençlik stadında oynanan maça tutuk başlayan Adana İdmanyurdu, galibiyete Brezilyalı futbolcusu ile ulaştı. İlk karısı karşılıklı ataklarla geçen maçta Adana İdmanyurdu'nun golü Brezilyalı Tatiana'dan geldi.
Adana İdmanyurdu Teknik Direktörü Teyfik Işık, Gölcük Belediyespor'un güçlü bir ekip olduğunu ifade ederek, "Deplasmanda Bucaspor'u, sahamızda da Gölcük Belediyespor'u yenerek iyi bir galibiyet serisi yakaladık. Güçlü bir ekibiz. Brezilyalı futbolcularımız takımımıza güç veriyor. Her maçta attıkları golle bizlere umut veriyorlar. Önümüzdeki haftalarda daha da iyi olacağız." şeklinde konuştu.
Kulüp Başkan Vekili Metin Taylancı da, Gölcük Belediyespor karşısında zorlanmalarına rağmen galip gelmesini bildiklerini söyledi. Futbolcularını kutlayan Taylancı, "Brezilyalı futbolcularımızın ne kadar isabetli bir transfer olduğu ortada. Takıma her geçen gün uyumları artıyor. Yönetim olarak futbolcularımıza ve teknik heyete güveniyoruz. Galibiyet serimiz devam edecek."dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile