Türkiye Kent Konseyleri Birlik Baskani Burak Tastan'dan Söke Belediyesi'ne Ziyaret

Türkiye Kent Konseyleri Birlik Baskani Burak Tastan'dan Söke Belediyesi'ne Ziyaret

Ardahan Kent Konseyi Baskani ve ayni zamanda Türkiye Kent Konseyleri Birligi Baskani Burak Tastan’dan Söke’de ziyaretlerde bulundu.



Kocaeli’nde gerçeklestirilen Kent Konseyleri Bölge toplantisi sonrasinda önce Kusadasi’na bir ziyarette bulunan Birlik Baskani Burak Tastan daha sonra ziyaret turunu Söke ile sürdürdü. Baskan Tastan, Söke Kent Konseyi Baskani Saliha Ondört ile birlikte Söke Belediyesi’ni ziyaret etti. Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Ahmet Tokmakoglu ve Nejla Bastug, Kadin Meclisi Baskani Seringül Bulu’nun da bulundugu Kent Konseyi heyetini, Söke Belediye Baskan Yardimcilari Dr. Mustafa Iberya Arikan ve Veli Devrim Yerli karsiladi.

Kent Konseyleri Birligi’nin çalismalari ve yapisi ile ilgili bilgiler veren Türkiye Kent Konseyleri Birligi Baskani Burak Tastan, Birlik üyesi Söke Kent Konseyi ile güzel çalismalar ortaya koyduklarini ifade etti.

Söke Kent Konseyi’nin Söke Belediyesi ile yaptigi isbirligini de takip ettiklerini dile getiren Baskan Tastan, Söke Belediye Baskani Levent Tuncel basta olmak üzere belediye yönetimine tesekkür etti. Burak Tastan kendisine gösterilen sicak ilgiden dolayi da ayrica Söke Belediyesi’ne tesekkür etti.

Söke Kent Konseyi Baskani Saliha Ondört, Birlik Baskani Burak Tastan’i Söke’de agirlamaktan dolayi mutlu olduklarini ifade etti.



Türkiye Kent Konseyleri Birligi Baskani Burak Tastan’in kendilerini ziyareti ile onurlandirdigini ifade eden Söke Belediye Baskan Yardimcisi Dr. Mustafa Iberya Arikan, “Söke Kent Konseyi ile uyumlu bir çalisma içerisindeyiz. Bir araya geldigimiz Birlik Baskani ve Söke Kent Konseyi Baskanimiz ile daha ne türlü güzel çalismalar yapabiliriz bunlari da paylasacagiz. Ziyaretlerinden dolayi çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile