Türkiye Kupasi Konyaalti'nin

Türkiye Kupasi Konyaalti'nin

Antalya’nin Konyaalti Belediye Spor Kulübü Kadin Hentbol Takimi, HDI Sigorta Hentbol Kadinlar Türkiye Kupasi final maçinda, Armada Praxis Yalikavak Spor’u 30-21 maglup ederek, kupayi müzesine götürdü.

HDI Sigorta Hentbol Kadinlar Türkiye Kupasi dörtlü final karsilasmalari Ankara’da oynandi. Süper Lig’de lider konumda bulunan ve bu sezon oynadigi 20 maçi da kazanan Konyaalti Belediye Spor Kulübü Kadin Hentbol Takimi, Türkiye Kupasi’ni müzesine götürerek Türkiye’deki ilk kupasini kazandi.

Prof. Dr. Yasar Sevim Hentbol Salonu’nun ev sahipligi yaptigi dörtlü finallerde ilk olarak Kastamonu Belediyesi ile karsilasan Mavi Kelebekler, rakibini 33-30 maglup ederek finalde Armada Praxis Yalikavak Spor ile eslesti. Final karsilasmasina hizli baslayan Konyaalti, ilk devreyi 14-11 maçi da 30-21 kazanarak kupanin sahibi oldu. Mehtap Simsek ile Pinar Ünlü Hatipoglu’nun düdük çaldigi finalin en degerli oyuncusu, Konyaalti Belediye Spor Kulübü’nün tecrübeli kalecisi Sevilay Imamoglu Öcal oldu. Konyaalti Belediye Spor Kulübü Kadin Hentbol Takimi, geçtigimiz sezon kazandigi EHF Hentbol Kadinlar Avrupa Kupasi ile Türkiye’ye hentbolda ilk kez bir Avrupa Kupasi kazandirma basarisini da göstermisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile