Türkiye Muhtarlar Derneği Adapazarı Şubesi Kuruldu

Türkiye Muhtarlar Derneği Adapazarı Şubesi Kuruldu

Türkiye Muhtarlar Derneği Adapazarı Şubesi Kuruldu. Şube Başkanı Bedri Aslan, "Biz desteği belediyelerimizden ve hükümetimizden alırız. Mahallelerimiz için en iyi çalışmayı yaparız"dedi.

Hızırtepe mahallesi muhtarı Bedri Aslan, Camili mahallesi muhtarı Yunus Özçelik ile İmdat Serdaroğlu, Ali Kandas, Zeki Kozan, ve Halil Göl'den oluşan kurucu üyeleri basın ile bir araya gelerek Türkiye Muhtarlar Derneği Adapazarı Şubesini tanıttılar.
Türkiye Muhtarlar Derneği Adapazarı Şubesi Başkanı Bedri Aslan yaptığı açıklamada, "Bu derneğimiz ile muhtarların sorunlarını, mahallerimizin sorunlarını daha iyi bir şeklide anlatabileceğiz. Biz desteği belediyelerimizden ve hükümetimizden alırız. Mahallede oturan vatandaşlarımızın sorunlarını dinler yetkili kişilere iletiriz" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile