Türkiye Müzisyenler Ve Sanatçilar Federasyonu Cumhurbaskani Erdogan'a Tesekkür Etti

MÜZSAN Genel Baskani Ahmet Onurlu: '(Kovid19 destekleri kapsaminda) Her müzisyen ve sanatçi arkadasimiza 8 bin lira ödeme yapildi'.

Türkiye Müzisyenler ve Sanatçilar Federasyonu (MÜZSAN) Genel Baskani ve yönetim kurulu üyeleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsaminda saglanan destekler nedeniyle Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'a tesekkür etti.

MÜZSAN Genel Baskani Ahmet Onurlu ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep'te Balikli Meydani'nda bir araya gelerek basin açiklamasi yapti.

Salgin döneminde müzisyen ve sanatçi arkadaslariyla "müzik susmasin" sloganiyla hareket ettiklerini belirten Onurlu, söyle konustu:

"Salgin döneminde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen basta ülkemizin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan olmak üzere Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy'a tesekkür ediyoruz. Salgin dolayisiyla kapanma oldugunda en çok etkilenen sektör müzisyen ve sanatçi arkadaslarimiz oldu. Allah, devletimize zeval vermesin. Bu süreçte her zaman yanimizda oldu. Biz de tesekkür etmek istedik.

Gaziantep'te de basta Vali Davut Gül olmak üzere Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, Sehitkamil Kaymakami Ömer Kalayli ve Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu'na müzisyen ve sanatçilar adina tesekkür ederim. Bizler müzisyen ve sanatçilar olmak üzere her zaman devletimizin yanindayiz. 2021 yilinin ilk 5 ayinda 37 müzisyen ve sanatçi arkadasimiza devletimizin kasasindan 250 milyon para ödendi. Her müzisyen ve sanatçi arkadasimiza 8 bin lira ödeme yapildi. Gaziantep'te toplamda bin 200 kisiye ödeme yapildi."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile