Türkiye'nin En Büyük Tersanelerine Yangin Ve Is Güvenligi Egitimi

Türkiye'nin En Büyük Tersanelerine Yangin Ve Is Güvenligi Egitimi

Yalova Altinova Tersaneler Bölgesinde yer alan tersanelerin is güvenligi ve yangin güvenligi birim müdürleri, Altinova Belediyesi Itfaiye Amirligi’nde bir araya geldi. Altinova Belediyesi Itfaiye Amirligi’nde ilçedeki tersanelerin is güvenligi ve yangin güvenligi birim müdürleriyle koordinasyon toplantisi gerçeklestirildi.

Toplantida tersanelerde gemi, tamir bakim, onarim çalismalarinda meydana gelebilecek yangin, kurtarma, müdahale ve itfaiye olaylari ele alindi. Olay aninda yapilmasi gerekenler, is bölümü, müdahale esnasinda yasanan sorunlar hakkinda bilgilendirmeler yapildi.

Koordinasyon toplantisi hakkinda bilgi veren Altinova itfaiye Amiri Süleyman Çavusoglu, “Tersanelerde güvenlik tedbirlerinin tam alinmasiyla meydana gelebilecek olaylarin en aza indirilmesi, müdahale sirasinda yasanan sikintilar ve olumsuzlari dile getirdik. Amaç, can ve mal kaybinin en aza indirmek.

Gemi insa, tamir ve bakim sirasinda güvenlik tedbirlerinin tam alinmasi, ilk müdahale ile yanginin büyümeden kontrol altina alinmasi, kurtarma ve yangin olaylarina müdahale edilirken tersane is güvenligi, yangin güvenligi personelleri ile koordineli olay yeri ekip çalismasinin yapilmasi ile can ve mal kaybinin en aza inecegini dile getirdik” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile