Türkiye'nin En Cool Teknoloji Marketi Teknosa Oldu

Teknosa 2015 yilindan beri yapilan ödül organizasyonunda gençlerin seçimiyle üst üste 6 kez ayni ödüle layik görülme basarisi gösterdi.

Sabanci Holding istiraklerinden, Teknosa, Marketing Türkiye ve Roamler Türkiye is birligiyle gerçeklestirilen arastirmada, teknoloji marketi kategorisinde bu sene de en cool marka seçildi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Teknosa 2015 yilindan beri yapilan ödül organizasyonunda gençlerin seçimiyle üst üste 6 kez ayni ödüle layik görülme basarisi gösterdi.

Teknosa, Marketing Türkiye ve Roamler Türkiye is birligiyle bu yil 6’ncisi gerçeklestirilen Cool Markalar Arastirmasi'nda gençlerin en havali buldugu markalar arasindaki yerini aldi.

Teknosa, 30'u askin kategoride Türkiye temsili bir örneklemle yapilan çalismada, bu sene de teknoloji marketi kategorisinde gençlerin en cool buldugu marka olmayi basardi.

Sirket teknoloji market kategorisinde üst üste 6 kez Cool Marka seçildigi Cool Markalar Arastirmasi'na 1 Mayis - 5 Haziran 2021'de yüzde 50’si kadin, yüzde 50’si erkek, 1000 Roamler Türkiye kullanicisi katildi.

Katilimcilar, Roamler Türkiye uygulamasi üzerinden her bir kategoride en cool bulduklari markalari, herhangi bir cevap seçenegini isaretlemeksizin açik olarak yazarak belirtti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile