Türkiye'nin Ilk Bosai Müzesi Bayramda Ilgi Gördü

Türkiye'nin Ilk Bosai Müzesi Bayramda Ilgi Gördü

Türkiye’nin ilk Avrupa’nin en büyük bonsai müzesi bayram tatilinde de ziyaretçilerini agirlamaya devam ediyor.

Ramazan Bayrami’nin birinci günü kapali olan Yalova Bonsai Müzesi’ni bayramin 2 ve 3. günü yüzlerce kisi ziyaret etti. Bonsai Müzesi küratörlerinden Osman Çaliskan yaptigi açiklamada, bayramda da yediden yetmise çok sayida ziyaretçiyi agirladiklarini ifade etti.

Çaliskan, müzeyi gezen misafirlerin agaçlari ve ortami çok begendiklerini belirtti.

Bonsai sanatçisi Hasan Simsek müzede agaçlarin toprak degisim ve kök budamasi islemlerinin devam ettigini isteyen ziyaretçilerin bu anlari izleyip meraklarini giderebileceklerini söyledi.

Müze sorumlularindan Hatice Soygüzel de bayram tatili boyunca çalisma saatleri içerisinde açik olacagini ve ziyaretçileri agirlamaya devam edecegini belirtti.

Soygüzel, agaçlardaki bahar degisimlerini canli görmeleri için meraklilari müzeye davet etti. Bonsai müzesinin bayramdan sonra birebir work shoplara baslayacagini belirten Soygüzel, duyurular ve kayitlar için Yalova Bonsai Müzesi Instagram hesabinin takip edilmesini istedi. Bonsai Müzesi Pazartesi günleri kapali hafta içi 09 :30-17:30 hafta sonlari 10:00-17:00 arasi ziyaretçilerini bekliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile