Türkiye'nin Ilk Milli Parki Bayramda Ziyaretçi Akinina Ugradi

Türkiye'nin Ilk Milli Parki Bayramda Ziyaretçi Akinina Ugradi

Türkiye’nin Ilk Milli Parki olan Yozgat Çamligi Milli Parki, Kurban Bayrami’nda güzel havayi firsat bilen piknikçilerin akinina ugradi.

Yozgat Çamligi Milli Parki’nda güzel havayi firsat bilen vatandaslar, ormanlik alanda agaçlarin gölgesi altinda bir yandan mangal ve semaver yakarken bir yandan da yürüyüs yapip oyun oynayarak bayram tatilinin tadini çikardi. Vatandaslarin oturacak yer bulmakta güçlük çektigi Yozgat Çamligi Milli Parki’nda, doga ile iç içe olmak isteyen vatandaslar hem piknik yapti hem de ailece güzel vakit geçirdi.

Ankara’dan gelen misafirleriyle birlikte Çamlik Milli Parki’na geldiklerini söyleyen Yalçin Görgeç, “Bayram tatili için misafirlerimiz Yozgat’a geldi. Biz de onlarla birlikte Çamlik Milli Parki’mizda piknik yapmaya geldik. Sabah erken geldik, çünkü bayram tatillerinde burasi bir hayli kalabalik oluyor. Çok güzel bir yer herkese buraya gelmelerini tavsiye ederim. Havalarin sicak olmasi da piknik alanlarina insanlarin yönelmesini sagliyor. Insanlarda dogaya çikinca biraz daha rahatliyorlar” dedi.

Kirikkale’den Yozgat’ta bayram tatili için gelen Tuncay Yazan ise, “Kurban Bayrami dolayisiyla silayi rahim yapalim dedik, anne ve babamizin yanina geldik. Kirikkale’de kurbanimizi kesip Yozgat’a geldik. Bugün de Türkiye’nin ilk milli parki Yozgat Çamligi Milli Parki’na geldik. Burayi herkese tavsiye ediyoruz, mükemmel bir yer. Sabah saat 09.00’da geldik, yer bulmakta zorlandik. Sehir disindan gelen herkesi buraya davet ediyoruz, burayi görmelerini istiyoruz.” seklinde konustu.

Öte yandan orman yanginlarina karsi da itfaiye ekipleri de ring atarak vatandaslari duyarli olmaya davet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile