Türkiye'nin İlk Turizmcileri Marmaris'te Buluştu

Türkiye'nin İlk Turizmcileri Marmaris'te Buluştu

Türkiye'de otelcilik ve turizm eğitimi veren ilk okul olan; Ankara Otelcilik Okulu mezunları, 17'inci geleneksel buluşmaları Marmaris'te gerçekleştirdi.

Her yıl farklı bir kentte buluşmayı gelenek haline getiren, aralarında 1964 yılında ilk mezunların da bulunduğu, Ankara Otelcilik Okulu Mezunları Derneği (ANOMED) üyesi 225 kişi, ANOMED Onursal Başkanı Münir Gözen ve eşi Selva Gözen ev sahipliğinde; 28 Ekim'de 3 günlüğüne geldikleri Marmaris'te tekne turuna çıktılar, Datça'ya günü birlik gezi yaptı.
Gala yemeğine Marmaris Kaymakamı A. Serdar Polat ve Armutalan Belediye Başkanı Muhammed Ünlü de konuk oldu. Gecede, Marmaris buluşmasına emeği geçen Ankara Otelcilik Okulu mezunlarından İzmir Bölge Sorumlusu Habib Karakuş, Atalay Telatar, Cemil Mutaf ve Münir Gözen'e, ANOMED Yönetimi tarafından teşekkür plaketi verildi.
Gecede söz alan ANOMED Başkanı Faruk Özen;" Biz 1964 yılından bu yana Ankara Otelcilik Okulu Mezunları olarak; son 17 yıldır her yıl farklı bir şehirde bir araya geliyoruz. Bu yılki Marmaris gezimiz büyük isabet oldu. "Turizm sezonunu nasıl uzatabiliriz? Bizim bu 3 günlük Marmaris buluşmamız bile alternatif turizme bir örnek değil mi? Marmaris; dağı, denizi ve barındırdığı olağanüstü güzel doğal çevresiyle turizmin 12 aya yayılmasına çok müsait bir yer" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile