Türkiye'nin Renkleri Keçiören'de Buluştu

Bölgeler arasında kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla düzenlenen program çerçevesinde çeşitli illerden Ankara'ya gelen AK Parti yöneticileri, Keçiören'i gezdi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından yürütülen ve Türkiye'nin farklı bölgelerini biraraya getiren "7 İl 7 Renk Türkiye" adlı proje kapsamında Aydın, Kilis, Konya, Siirt, Iğdır, Samsun, Sinop, Giresun, Kırklareli ve Tekirdağ illerinden AK Parti yöneticileri, başkent Ankara'da biraraya geldi. 65 kişiden oluşan heyet, program çerçevesinde Keçiören'de gezi ve incelemelerde bulundu. İlk olarak teleferik turu ile Keçiören'i ve Ankara'yı havadan görme imkanı bulan AK Partililer, daha sonra geçtiğimiz
günlerde hizmete açılan ve yoğun ilgi gören Deniz Dünyası'nı gezdi. Gezinin ardından Keçiören Belediyesi tarafından konuk heyete Halil İbrahim Sofrası'nda akşam yemeği verildi.
Keçiören'deki hizmetleri çok beğendiklerini dile getiren partililer, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. Konuk heyete eşlik eden AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Hicran Sarıhan, program çerçevesinde bugüne kadar 50 ili Ankara'da ağırladıklarını belirterek, konukların en çok teleferik turunu beğendiklerini söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile