Türkiye Petrolleri Kapilarini Depremzedelere Açti

Türkiye Petrolleri Kapilarini Depremzedelere Açti

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlügü, Adiyaman’da Bölge Müdürlügünün kapilarini depremzedelere açarak sicak yemek ve barinma imkani sagladi.

Depremin meydana geldigi ilk günden itibaren Türkiye Petrolleri Adiyaman Bölge Müdürlügü depremzedelere ilk etapta sicak yemek ikram etti. Daha sonra bölge müdürlügü içerisinde uygun olan yerlere konteynirlar konularak depremzedelerin bir kismi bunlara yerlestirildi. Bölge müdürlügü içerisinde bulunan misafirhaneler de depremzedelere açildi. Türkiye Petrolleri Genel Müdürlügü ayrica kendi sahasi disinda bulunan bir alani kiralayarak 3 bin adet konteynir kurmak için alt yapi çalismalarina basladi.

Türkiye Petrolleri Adiyaman Bölge Müdürlügünde kalan depremzedelerden Sükran Tünay, “Basimiza bir deprem geldi, Allah kimseye yasatmasin. Türkiye Petrolleri Adiyaman Bölge Müdürlügüne geldik. Hiçbir sikinti yasamadik, barinak, yiyecek, içecek, ilaç gibi tedariklerimizi her zaman tamamliyorlar. Her türlü yardimlari sagladilar Allah binlerce kez Türkiye Petrolleri Adiyaman Bölge Müdürlügü ve Genel Müdürlügünden razi olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile