Türkiye Sampiyonu Güresçi Kaan Bugra Yüksel Ve Arkadaslari Sehir Turu Atti

Türkiye Sampiyonu Güresçi Kaan Bugra Yüksel Ve Arkadaslari Sehir Turu Atti

Okullar Arasi Küçükler Serbest Güres Türkiye Sampiyonasi’nda Türkiye sampiyonu olan güresçi 13 yasindaki Kaan Bugra Yüksel ve madalyalar kazanan arkadaslari Berat Öztürk ile Emirhan Kadir Sehri, döndükleri memleketleri Amasya’nin Tasova ilçesinde araçlarla sehir turu atti.

Tasova Belediyesi Spor Kulübü ve Atatürk Ortaokulu güresçileri Türkiye sampiyonu Kaan Bugra Yüksel, Türkiye üçüncüsü Berat Öztürk ve Türkiye besincisi Emirhan Kadir Sehri, Edirne’deki sampiyona sonrasi döndükleri memleketlerinde okul arkadaslarinin alkislari esliginde belediye baskaninin makam aracina binerek konvoyla sehit turu atip basarilarini kutladilar.

Pikapla halki selamlayarak belediye binasina geçen güresçilere altin hediye eden Tasova Belediye Baskani Ömer Özalp, “Sporcularimizi bu basarilarindan dolayi kendileri basta olmak üzere hocalarimi, ailelerini kutluyorum. Evlatlarimizdan insallah dünya birinciligi bekliyoruz. Sonuna kadar yanlarinda olacagiz” dedi.

6. sinif ögrencisi Türkiye sampiyonu Kaan Bugra Yüksel, “Birinci olmak çok güzel bir duygu. Insallah daha da çalisip, daha büyük dereceler yapmayi düsünüyorum” diye konustu.

Berat Öztürk ve Emirhan Kadir Sehri de daha çok çalisacaklarinin sözünü verdiler.

Antrenör Abdulkadir Duyum, “Sporcularimin böyle bir basari elde etmesi bizleri çok mutlu etti. Insallah daha iyi basarilarla, daha iyi yerlerde bu çocuklarimizi görecegiz. Bundan sonraki hedefimiz büyük yas gruplarinda sporcularimizi sampiyon olup milli takima katmak. Sonrasinda Avrupa, dünya sampiyonalarina kadar basari elde etmek ve madalya kazanmak” seklinde konustu.

Beden Egitimi Ögretmeni Okan Aydin ile Tasova Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Senel ise sporculariyla gurur duyduklarini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile