Türkiye Ve Dünya Sampiyonu Kuaför, Meslektaslarini Puanladi

Türkiye Ve Dünya Sampiyonu Kuaför, Meslektaslarini Puanladi

Kayseri’nin Develi ilçesinde kuaför olan ve Euro Cup çatisi altinda kazandigi basarilar ile hafizalarda yer edinen Faruk Kafkas; düzenlenen uluslararasi yarismada jürilik görevini üstlendi.

2021 Türkiye, 2022 dünya sampiyonluklari ile bilinen ve saç kesim egitmenligi yapan Faruk Kafkas; yine Euro Cup çatisi altinda yapilan organizasyonda jüri olarak meslektaslarini puanladi. "Yeni basarilara imza atmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullanan Faruk Kafkas; "Develi Ilçesinde yasiyorum. Geçtigimiz günlerde uluslararasi yarismada jürilik görevini üstlenmis bulunmaktayim. Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu olarak ve Eurp Cup çatisi altinda mükemmel bir organizasyon gerçeklestirildi.

Geçtigimiz yillarda hem Türkiye Sampiyonlugu hem de Dünya Sampiyonlugu olmak üzere meslegimde güzel basarilara imza atmistim. Daha sonrasinda saç kesim egitmeni olarak beni tanidiniz. Suan ise degerli meslektaslarimin kestigi saçlari puanlayarak jürilik göreviyle yeni bir basari elde etmis bulunmaktayim. Bu basariyi Euro Cup ailesinden degerli Baskanimiz Gökhan Hamarat, Baskan Yardimcimiz Murat Tatli’ya ve Erkek Kuaför Sorumlusu Erkan Engin agabeyime bir tesekkürü borç bilirim. Euro Cup ailesinde mükemmel islere imza atmaya devam ederken emegi geçen, yarismada bulunan, organizasyonumuza katilan bütün meslektaslarima tesekkür eder mesleki hayatlarinda basarilar dilerim. Yeni basarilara imza atmaya devam ediyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile