Türkiye Ve Kuveyt Arasinda 'Yatirim Firsatlari Ve Is Birligi Alanlari' Webinari Yapildi

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan: 'Gelecek vizyonumuz ve önceliklerimiz dogrultusunda stratejilerimizi üç ana boyutta sekillendiriyoruz. Bunlar finansal saglik, müsteri deneyimi ve dijitallesme. Finansal saglik açisindan gelecekte de sürdürülebilir karli büyüme ilkesi ile yolumuza devam edecegiz'

Cumhurbaskanligi Yatirim Ofisi’nin, Türkiye Kuveyt Büyükelçiligi ve Kuwait Finance House is birligi ile düzenledigi "Türkiye’de Yatirim Firsatlari ve Is Birligi Alanlari" webinar’i gerçeklestirildi.

Kuveyt Türk'den yapilan açiklamaya göre, webinara Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçisi Ayse Hilal Sayan Koytak, Kuveyt’in Ankara Büyükelçisi Ghassan Yousef Al Zawawi ve Kuwait Finance House Yönetim Kurulu Baskani Hamad Abdulmohsen Al Marzouq gibi önemli isimleri katildi.

Türkiye'de yatirim firsatlarinin masaya yatirildigi online panele konusmaci olarak katilan Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, katilim finans alaninda yaptiklari çalismalari, yabanci müsterilere sunduklari hizmetleri ve gelecek projeksiyonlarini anlatti.

Uyan, Kuveyt'in Türkiye'deki basarili yatirimlarinin en güzel örneklerinden birinin Kuveyt Türk oldugunu belirtti. Uyan, sunlari kaydetti:

"Güçlü ve saglikli büyüyen sermaye yapimiz ile Türkiye genelinde bulunan 439 subemiz ve dijital kanallarimiz ile kaliteli ve hizli bankacilik hizmetleri sunuyoruz. Müsteri odakli yaklasimimiz, teknoloji-inovasyon çalismalarimiz ve dijital dönüsüm yolunda attigimiz adimlarla sektörümüzdeki öncü konumumuzu sürdürürken yabanci müsterilerimize de derin bir tecrübe ve uzman bir kadro ile hizmet veriyoruz. Özel Bankacilik segmentindeki müsterilerimize Türkçe, Ingilizce ve Arapça dil seçenekleri ile ayricalikli bir hizmet sunuyoruz."

Yabanci müsterilerine sunduklari yatirim ürünleri ve finansal çözümlerden bahseden Uyan, özellikle Körfez ülkelerinden Türkiye'ye gayrimenkul ve diger alanlarda yatirim yapacak olan müsterilerin, bu islemlerini Kuveyt Türk destekli projeler arasindan yapmalarinin devam eden projelerde onlara ilave bir güvence saglayacagini belirtti.

Uyan, ayrica yabanci müsterilerine vergiler, sirket kurulusu, uluslararasi sözlesmelerin degerlendirilmesi, gider paylasimi, gayrimenkul alim-satimi, hukuki sorular ve vatandaslik kanunu konularindaki sorularinda yardimci olduklarini kaydetti.

Uyan, sözlerini söyle sürdürdü:

"Gelecek vizyonumuz ve önceliklerimiz dogrultusunda stratejilerimizi üç ana boyutta sekillendiriyoruz. Bunlar finansal saglik, müsteri deneyimi ve dijitallesme. Finansal saglik açisindan gelecekte de sürdürülebilir karli büyüme ilkesi ile yolumuza devam edecegiz. Müsteri tarafina baktigimizda ise müsteri memnuniyetini ve deneyimini en üst düzeye çikarmak için süreçlerimizi degisen müsteri beklentilerini karsilayacak sekilde tasarlamaya odaklaniyoruz. Bankacilik sektöründe rekabet edebilmek için dijital kanallarda da stratejik projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Chatbot ve ses teknolojileri gibi çözümler ile deger olusturmak ve yeni nesil bankaciligin öncüsü olmayi hedefliyoruz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile