Türkiye'ye Örnek Olan Merkezlerde Yaz Dönemi Kayitlari Basladi

Türkiye'ye Örnek Olan Merkezlerde Yaz Dönemi Kayitlari Basladi

Turgutlu Belediyesinin Mustafa Kemal ile Albayrak Mahallelerinde hayata geçirdigi ve sundugu imkanlarla Türkiye’de bir ilke imza attigi Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde ön kayitlar basladi. Yaz döneminin ilk ders zili ise 8 Temmuz Pazartesi günü çalacak.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin’in göreve gelmesiyle birlikte egitimde firsat esitligini saglamak adina önemli projeleri bir bir hayata geçiren Turgutlu Belediyesi, Mustafa Kemal ile Albayrak Mahallelerine kazandirdigi Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde yaz dönemi heyecani yasaniyor. Okul öncesi egitimle birlikte spor, müzik, resim, drama, el sanatlari, jimnastik vb. kurslarin yer alacagi merkezde 3-5 yas araligindaki çocuklar yari zamanli olarak egitim görebilecekler. Merkezde, temel egitimler ile birlikte çocuklarin sosyal ve sanatsal etkinliklerle bulusmasini saglayacak egitsel oyunlar ve çesitli aktiviteler yer alacak.

Yaz dönemi ilk dersi 8 Temmuz pazartesi günü

Ön kayitlarin basladigi Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde yaz dönemi ilk ders zili 8 Temmuz Pazartesi günü çalacak. Ön kayitlar, Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügünde 09:00-12:30/13:30-17:00 saatleri arasinda yapilacak. Kayitlar hakkinda Kültür Sosyal Isler Müdürlügüne ait 0236 313 21 22 numarali telefondan detayli bilgi alinabilir.

“Türkiye’ye örnek olmaya devam edecegiz”

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Mustafa Kemal ve Albayrak Mahallelerimize kazandirdigimiz Çocuk Kültür Sanat Merkezlerimizde yaz dönemi kayitlarimiz basladi.

3-5 yas arasi evlatlarimizin kaliteli ve esit egitim aldigi Çocuk Kültür Sanat Merkezlerimizde okul öncesi ile Montessori egitimlerini ve üç ögün beslenme programini ücretsiz sunuyoruz. Bu çalismalarimizla Türkiye’ye örnek olmaya devam edecegiz. Yaz dönemimiz ailelerimize ve ögrencilerimize hayirli olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile