100 BİN TL’lik BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ GİRAY OLDU
18 yetenekli genç ile başlayan Star Akademi’de, geriye sadece en iyi 7 star adayı kalmıştı. Haftalardır büyük bir mücadele içinde olan star adaylarından Sare, Hayrettin, Burak, Giray, Levent, Mekiye ve Yiğit için en zorlu sınavını dün akşam verdiler. 7 finalist, dün gece Türkiye’nin yeni starı olmak ve 100.000 TL’lik büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya yarıştı. Muhteşem performansıyla göz dolduran Giray izleyici ve jüri oylarıyla Star Akademi’nin yeni starı oldu.
ŞEHRAZAT’TAN AKADEMİ’YE ÖZEL BESTE!
Finale çıkan 3 star adayı Sare, Burak ve Giray, yepyeni performanslarıyla canlı yayında, izleyici karşısında, ünlü besteci ve söz yazarı Şehrazat’ın , Akademi’ye hazırladığı özel besteyi seslendirdi.
STAR SEÇİLDİĞİNE İNANAMADI
Kararın açıklanmasının ardından Giray büyük bir sevinç yaşarken bu sevincini jüri üyeleri ve stüdyoda bulunan seyircilerle birlikte yaşadı. Stüdyoda bulunan seyircilerinin üzerine atlayan Giray, hayranları tarafından omuzlara alındı. Star olduğuna hala inanamadığını Giray “Buradan beni seçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Giray Star Akademi’ye Şehrazat’ın yeni bestelediği Atıyosun isimli şarkı ile veda etti.
BEYAZ GAZETE



















