'Türkiye Yüzyilinin Kahramanlari'nin Resmileri Yatagan Stratonikeia Antik Kenti'nde Sergilendi

'Türkiye Yüzyilinin Kahramanlari'nin Resmileri Yatagan Stratonikeia Antik Kenti'nde Sergilendi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsaminda, Mugla Valiligi koordinesinde Mugla Olgunlasma Enstitüsü tarafindan düzenlenen “Türkiye Yüzyilinin Kahramanlari” konulu resim sergi açildi. 15 Temmuz’a iliskin kahramanlik destanini içeren resimler, Yatagan Stratonikeia Antik Kenti’nde sergilendi.



Etkinlikte, 15 Temmuz hain darbe girisimi sirasinda kahramanlik gösteren vatandaslarin ve güvenlik güçlerinin anisini yasatmak amaciyla hazirlanan resimler sergilendi. Vali Yardimcisi Murat Sari, serginin açilisinda yaptigi konusmada, "Bu tür etkinlikler, milletimizin birligi ve beraberligi için büyük önem tasimaktadir. Kahramanlarimizin fedakarliklarini unutmamak ve gelecek nesillere aktarmak en büyük görevimizdir" dedi.



Il Milli Egitim Müdürü Emre Çay ise, "15 Temmuz, milletimizin bagimsizlik ve demokrasi ugruna verdigi mücadelenin en güzel örneklerinden biridir. Bu sergi ile kahramanlarimizi anmak ve onlarin hatiralarini yasatmak için bir araya geldik" ifadelerini kullandi.

Sergi, katilimcilardan büyük ilgi gördü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsaminda önemli bir yer edindi.

Açilisa, Vali Yardimcisi Murat Sari, Il Millî Egitim Müdürü Emre Çay, Yatagan Kaymakami Mustafa Emre Kiliç ve diger protokol üyeleri katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile