Türkiyenin En Büyük Mermer ve Granit Fabrikası İzmir’de Fuara Katılacak

Türkiyenin En Büyük Mermer ve Granit Fabrikası İzmir’de Fuara Katılacak

Türkiye’nin en büyük mermer ve granit fabrikası olan Van Mermer ve Granit Fabrikası’nın (Van-Mer) İzmir’de yapılacak olan 19. Uluslar arası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılacağı bildirildi.

Gökçenay Group tarafından 50 milyon TL yatırım ile gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük mermer ve granit fabrikası olan Van-Mer; bir milimetre inceliğinde kesim yapabilen yeni teknolojinin dünyada üçüncü, Türkiye’de ise ilk örneğidir. 27-30 Mart 2013 tarihleri arasında İzmir Uluslar arası Fuar Alanı Kültürpark’ta yapılacak olan Marble 2013 19. Uluslar arası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılacak olan Van-Mer, üretimini yaptığı ürünlerinin tanıtımını yapacak.

Doğu Anadolu Bölgesi’nin öz kaynaklarla yapılan en büyük yatırımlarından biri olan Van-Mer; 18 bin metrekare kapalı alanı, 40 bin metrekare stok ve depolama alanı ve yıllık 500 bin metrekarelik üretim kapasitesi ile Van’ın en büyük yatırımı. Van-Mer, Van’dan ABD’ye işlenmiş taş ihracı ile Çin, Kanada, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Kuzey Avrupa ülkeleri ile Dubai’yi kapsayan geniş ticari bir ağa sahip. 2 bin 500 çalışanı ile bölgede en büyük istihdamı sağlamış olan Gökçenay Group, Van’da vergi rekortmeni ve 2023 vizyonunda ilk 500 büyük kuruluş arasına girmeyi hedefliyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile