Türkmen'den Referanduma 'Evet' Çağrısı

Türkmen'den Referanduma 'Evet' Çağrısı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen Alaplı ilçesinde referanduma evet çağrısı yaptı.

AK Parti Alaplı Siyasi İşler Başkanı İbrahim Yalçın'ın oğlu Umut Can'ın Yedigelli köyünde düzenlenen sünnet düğüne katılmak amacıyla Alaplı'ya gelen Milletvekili Türkmen, 12 Eylül'de düzenlenecek olan Referandumda yüzde 60'ın üzerinde evet oyu çıkacağına inandığını belirtti. Türkmen "Çocuklarımızın refah ve demokratik bir ülkede yaşayabilmesi için 12 Eylül'de tüm Alaplılılar referanduma 'evet' diyecek. Üstünlerin hukukunu yıkıp, hukukun üstünlüğünü kabul edeceğiz. Sevdamız millet kararımız evet" dedi.
12 Eylül 2010 tarihinin Türkiye açısından bir dönüm noktası olarak gördüğünü belirten Türkmen "Burada ne milletvekili nede üye, kimse seçilmeyecek, referandum yapılacak. Bugün buradaki çocuklarımız için güzel bir başlangıç. Umarım, bu güzel başlangıçlara kapı açar. 12 Eylül, çok güzel bir başlangıcın dönüm noktasıdır. Hiçbir şekilde ihmal etmeden güzel bir Türkiye için 'evet' oylarıyla daha güzel bir dönemi başlatacağız. Birlik ve beraberlik ile cumhuriyetimiz bugüne kadar geldi. Bizler, teşkilatlarımızla birlikte kapı kapı, mahalle mahalle dolaşıp halktan destek isteyeceğiz. Alacağımız bu destekle daha güçlü bir Türkiye'nin yolunu açacağız" şeklinde konuştu.
Konuşmasının ardından bir süre vatandaşlarla sohbet eden Türkmen daha sonra sünnet düğününden Zonguldak'a hareket etmek amacıyla ayrıldı. Umut Can'ın mutlu gününde erkekliğe ilk adımı atması sebebiyle mutluluğu gözlerinden okunurken, sevenleri Yalçın ailesini yalnız bırakmadı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile