Türkmenlerden Engelli Bakım Merkezi'ne Ziyaret

Türkmenlerden Engelli Bakım Merkezi'ne Ziyaret

Eskişehir Türkmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Boz, yönetim kurulu üyeleri ve halk oyunları ekibi, Emek mahallesinde bulunan Eskişehir Özel Muhterem Engelli Bakım Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Bakım merkezine giden dernek üyeleri, engellilerle ilgilenerek onlar için halk oyunları gösterisi sundular.

Eskişehir Türkmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Boz, engellileri ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ’’Amacımız, Eskişehir’de Engelli Bakım Merkezi’ndeki engellileri ziyaret ederek, sosyal ve kültürel hayata hazırlamaktır. Derneğimizin halk oyunları ekibini, Engelli Bakım Merkezi’ne götürdük ve halk oyunları ekibi, halk oyunları gösterisini sundular. Halk oyunları ekibimiz; Eskişehir zeybeği, karşılama ve Türkiyem halk oyunlarını kaşıklarla oynadılar. Engellilerimiz, bu ziyaretimizden ve halk oyunları ekibimizden çok memnun oldular. Şairlerimiz şiirlerini okudular. Ozan Zakir Algül de sazı ile, Eskişehir türkülerini söyledi.

Derneğimize halen kayıtlı 50 üyemiz bulunmaktadır’’ dedi.

Eskişehir Özel Muhterem Engelli Bakım Merkezi sahibi ve sosyal hizmet uzmanı Alaaddin Özcan da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, ’’Bu ziyaret, engellilerimiz için büyük moral oldu ve engellilerimiz gönüllerince eğlendiler ve sosyal ve kültürel hayata kendilerini hazırladılar’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile