Hakkari Devlet Hastanesinde uygulanmasina baslanan yerli asi TURKOVAC için randevu alan vatandaslar görevliler tarafindan asilarini oluyor. Hastane müdürü Mustafa Yoldas’inda yakindan ilgilendigi yerli asi uygulamasina iki günde 300’ün üzerinde vatandas asi yaptirdi. 2 Sinovac bir Biontech asisini yaptiran Haci Alkan, Türk hekimlerine güvendigi için 4. asisini TURKOVAC olarak tercih ettigini ifade ederek, randevu aldiktan sonra asisini yaptirdigini ve hiçbir rahatsizlik duymadigini söyledi.
Asi biriminde çalisan hemsire Sibel Gündogan Filiz ise, asi biriminin haftanin 7 günü 08.00 ila 00.00 saatleri arasinda hizmet verdigini animsatarak, "Yogun kar yagisina ragmen yüzün üzerinde TURKOVAC asisi yaptik. Yaptigimiz asilarin yarisindan fazlasi TURKOVAC asisiydi. Halkimizin gerçekten TURKOVAC asisina yogun bir ilgisi var. Özellikle ilk asisini yaptirmayip yerli asimizi bekleyenler vardi. Asimizin gelmesiyle asilarini yaptirmayanlar ilk asilarini oldular. Sayilari da oldukça yüksekti. 2 günde 300’ün üzerinde TURKOVAC asisi yaptik. Türk hekimlerimizin ürettigi yerli asimiza güvenelim” diye konustu.
TURKOVAC Asisina Hakkari'de Yogun Ilgi
Hakkari’de uygulamasina baslanan yerli asi TURKOVAC yogun ilgi görüyor. Hastanenin asi biriminde yerli asi için 2 günde 300 vatandas randevu alarak asilarini yaptirdi.



















