Turkuazlı Kadınlardan Sosyal Sorumluluk Projesi

Turkuazlı Kadınlardan Sosyal Sorumluluk Projesi

Turkuaz Kadınlar Derneği, 9 Temmuz-19 Temmuz tarihleri arasında ‘Bir Çocuk da Sen Güldür’ sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında köy çocuklarını yönelik oyuncak kampanyası Nazilli halkının büyük ilgisi ile karşılandı.


Vatandaşların verdiği destek nedeniyle kampanya süresi uzatılmak zorunda kalınırken, ilgi nedeniyle dernek yöneticileri Nazillililere teşekkür etti.
Nazilli’nin sadece kadın üyesi bulunan nadir derneklerinden olmaları nedeniyle farkındalık oluşturduklarını ifade eden Turkuaz Kadınlar Derneği Başkanı Fatma Ergün; “Derneğimiz, halkımızın yoğun ilgi ve desteğini çekmemize neden oldu. Aynı farkındalık Birleşmiş Milletlerce desteklenen 3.Kadın Sivil Toplum Kuruluşları ‘Eşitlik için Buluşuyoruz’ toplantısına koordinatör kuruluş Uçan Süpürge tarafından davet edilmemizle bir kez daha ulusal düzeyde de tescillenmiştir. Bize gösterilen bu ilgi ve yüklenen sorumluluğun farkında olan Turkuaz Kadınlar Derneğimiz ‘Bir Çocuk da Sen Güldür’ sloganıyla topladığı oyuncakları Bayındır köyüne götürülerek çocuklara dağıtımını yapmıştır. Çocukları mutlu etmenin sevinci ve heyecanını doyasıya üyelerimizle birlikte yaşadık. Bir anlamda sloganımızı gerçekleşmiştir olarak, çocuklarımızın yüzündeki bu mutluluğa ortak olmak bizim için paha biçilemezdi” dedi.

Ergün, dernek üyeleriyle beraber kadınlara ve topluma yönelik bu tür etkinliklerin, ev ziyaretlerinin ileriki günlerde de devam edeceğini ve bir sonraki etkinliğin 12 Ocak 2014 tarihinde yapılacak Nazilli Huzurevi ziyareti olduğunu söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile