Turunç Masa, Nisan Ayinda Yüzde 93.3 Memnuniyete Ulasti

Turunç Masa, Nisan Ayinda Yüzde 93.3 Memnuniyete Ulasti

Antalya’da Muratpasa Belediyesi’nin halkla iliskiler ve yönetisim sistemi Turunç Masa, nisanda yüzde 93.3 memnuniyet oranina ulasti.

Muratpasa Belediyesi, halkla iliskiler, yönetisim ve iletisim projesi olarak Turunç Masa’yi Kasim 2014’te uygulamaya aldi. Çagri merkezi, gezici ekipler, sosyal medya, web ve basin birimleriyle kurulusundan bu yana ilçe sakinlerinin istek, öneri ve sikayetlerini çözüme kavusturan Turunç Masa, nisan ayinda 15 bin 182 basvuru aldi.

Basvurularin yüzde 82.8’i 444 80 07 numarali çagri merkezi üzerinden alinirken basvurularin yüzde 12.5’i web, mail, sosyal medya kanaliyla iletildi. Nisan ayinda en yogun basvuru Saglik Isleri Müdürlügü’nce alindi. Müdürlük, 615’i evde bakim hizmeti olmak üzere 2 bin 419 basvuruya cevap verdi. Turunç Masa’ya en çok basvuru ise Güzeloba Mahallesi’nden geldi. Bin 67 mahalle sakini nisan ayinda istek, öneri ve sikayet için Turunç Masa’yla iletisime geçti. Ilçe sakinlerinin basvurularini çözüme kadar takip eden Turunç Masa, nisanda yüzde 93.3 memnuniyet oranina ulasti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile