Tutak Kaymakami Adibelli, Ilçedeki Egitim Kurumlarini Ziyaret Etti

Tutak Kaymakami Adibelli, Ilçedeki Egitim Kurumlarini Ziyaret Etti

Tutak Kaymakami Erkan Adibelli, ilçede bulunan Celalettin Birdal Yatili Kiz Kur’an Kursu, Yatili Bölge Ortaokulu, Minik Kalpler Anaokulu ve Yayikli Köyü Ilkokulunu ziyaret ederek ögrencilerle bir araya geldi.

Tutak Kaymakami Erkan Adibelli, esi Birgül Adibelli ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Muhammet Necmi Karaoglan ile birlikte ilk olarak Celalettin Birdal Yatili Kiz Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Adibelli, burada kursiyerlerle sohbet ederek sorularini yanitladi. Kurs yönetimi ve ögretmenlerden çalismalar hakkinda bilgi alan Adibelli, kursiyerlere basarilar diledi. Daha sonra Yatili Bölge Ortaokulu’na geçen Adibelli, burada da ögrencilerle bir süre görüstü. Ögrencilerin derslerini ve hayallerini soran Adibelli, onlarla yakindan ilgilendi. Okul idaresi ve ögretmenlerle de bir araya gelen Adibelli, okulun fiziki durumu ve ihtiyaçlari hakkinda bilgi aldi. Kaymakam Adibelli, esi ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Karaoglan, daha sonra Minik Kalpler Anaokulu’nu ziyaret etti. Burada ögrencilerin hazirladigi Yöresel Lezzetleri Tanitma etkinligine katilan Adibelli, çocuklarin yaptigi yemekleri tatti. Son olarak Yayikli Köyü Ilkokulu’nu ziyaret eden Adibelli, burada da ögrencilerle bulustu. Ögrencilerin okuma yazma seviyelerini test eden Adibelli, onlarla bir süre sohbet etti. Köy muhtari ve vatandaslarla da görüsen Adibelli, köylülerin talep ve sorunlarini dinledi. Kaymakam Adibelli, ziyaretlerin ardindan yaptigi açiklamada, ilçedeki egitim kurumlarinin durumunu yakindan takip ettiklerini belirtti.

Ögrencilerin basarili ve mutlu olmalari için ellerinden geleni yaptiklarini ifade eden Adibelli, "Egitim, gelecegimizin teminatidir. Bizler de bu bilinçle ilçemizdeki egitim kurumlarimizi ziyaret ederek ögrencilerimizle, ögretmenlerimizle ve idarecilerimizle bir araya geliyoruz. Onlarin sorunlarini, ihtiyaçlarini, taleplerini dinliyoruz. Ayni zamanda onlara moral ve motivasyon vermeye çalisiyoruz. Ögrencilerimizin basarili olmasi için her türlü destegi sagliyoruz." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile