Tutdere'den Adiyaman'a Hizmet Vurgusu

Tutdere'den Adiyaman'a Hizmet Vurgusu

CHP Adiyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, seçim çalismalari çerçevesinde bir araya geldigi mahalle sakinlerine iktidarin 20 yilda Adiyaman’a yapamadigi hizmetleri 1 yil içerisinde yapacaklarini söyledi.

Milletvekili Abdurrahman Tutdere, merkeze bagli Binevler ve Kayaönü Mahallesinde kendisini karsilamak için toplanan mahalle sakinlerine hitap etti.

Milletvekili Tutdere, 14 Mayis’tan sonra zulüm düzenin son bulacaginin altini çizerek vatandaslari zenginlige kavusturacak olan Millet Ittifakinin is basi yapacagini vurguladi.

Milletvekili Tutdere, “Adiyaman 6 Subat’ta büyük bir yikim yasadi, büyük acilar yasadi, yüregimiz paramparça. Bu yikimda Adiyamanlilar olarak bu mevcut iktidar bizi afette de unuttu. Kurtarilabilecek durumda olan binlerce hemsehrimiz, kardesimiz, evladimiz bunlarin ihmali yüzünden, bunlarin liyakatsiz kadrolari yüzünden maalesef can verdiler. Adiyaman AK Parti tarafindan hizmette unutuluyordu, afette gördük ki bunlar Adiyaman’i afette de unutmus. Bizler burada feryat ettik, Adiyaman’in yikildigini, binlerce insanin enkaz altinda oldugunu söyleyerek Adiyaman’in sesini duyurmak için çok çirpindik ancak bu zulüm düzeni bu sesimizi görmedi, duymadi. Bu deprem su gerçegi ortaya çikardi, içinde bulundugumuz bu sistem bozuk bir düzen. Bu sistemde vatandasin bir kiymeti yok, bunu depremde gördük. Onun için Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu’nun liderliginde 6 genel baskan ve 6 siyasi parti bir araya geldik. Buradaki amacimiz bu bozuk düzeni degistirmek. Bu bozuk düzeni degistirmek için de genel baskanimiz ve cumhurbaskani adayimiz basta olmak üzere 6 genel baskanimiz Anadolu’yu karis karis geziyorlar. Adaleti yok eden, gençlerimizi issiz birakan, tütünümüze yasak getiren bu bozuk düzeni mutlaka degistirecegiz ve sandiktan zaferle çikacagiz. Insallah bu dönem iktidar milletvekili olarak TBMM’ye göndereceksiniz ve o zaman bizler halkimizla birlikte bütün sorunlari çözecegiz. Depremin basindan bu yana Binevler Mahallemiz sanki Adiyaman’in bir mahallesi degilmis gibi büyük bir haksizlik yapiliyor. Suyundan tutun mahallenin bozuk yollarina kadar insallah 14 Mayis’tan sonra Binevler’de hak ettigi hizmeti alacak, Adiyaman’da hak ettigi hizmeti alacak bundan emin olun. Gücünüzü birlestirin ve sandikta bize sahip çikin, Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu’na sahip çikin. Göreceksiniz ki AK Partinin yirmi yildir yapamadigini biz bir yilda yapip hepinizin hizmetine sunacagiz. Bunlar Adiyaman’imizin mahallelerini, köylerini bilerek yoksul birakti. Yoksullugu yönetmeye çalisiyorlar. Biz bu topraklarda yoksullugu bitirecegiz, yoksulluk tarihin çöplügüne gidecek. Bizim iktidarimizda herkes kazanacak, herkes zenginlesecek yoksul insanimiz kalmayacak” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile