Tutuklu Ve Hükümlülere Uyusturucu Temini Iddiasiyla 7 Zanli Tutuklandi

Tutuklu Ve Hükümlülere Uyusturucu Temini Iddiasiyla 7 Zanli Tutuklandi

Yozgat Kapali Cezaevi’nde tutuklu ve hükümlülere kamu görevlileri araciligiyla uyusturucu temin edildigi ve cezaevinde uyusturucu ticareti yapildigi iddiasiyla gözaltina alinan 11 zanlidan 7’si tutuklandi, 4’ü adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Yozgat Il Emniyet Müdürlügünden yapilan açiklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Subesi ekipleri, Yozgat E Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumunda kalan mahkumlarin yakinlari tarafindan, kamu görevlileri araciligiyla "tutuklu ve hükümlülere uyusturucu madde temin edildigi ve cezaevi içerisinde uyusturucu madde ticareti yapildigi" bilgisi üzerine Yozgat Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde çalisma baslatti.

Yapilan teknik ve fiziki takibin sonucunda, aralarinda kamu görevlilerinin de bulundugu süphelilerin yakalanmasina yönelik Yozgat merkezli olmak üzere Ankara ve Nigde’de es zamanli ’Kurye’ operasyonu düzenlendi.

Operasyon sonucu 11 kisi, ’uyusturucu madde imal ve ticareti yapmak’ suçundan gözaltina alindi.

Il Emniyet Müdürlügü’nde islemleri tamamlanan 11 kisi, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çikartilan süphelilerden 7’si tutuklanirken 4’ü ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile