Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici Açiklamasi 'Çalismadan Basarmak Mümkün Degil'

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici Açiklamasi 'Çalismadan Basarmak Mümkün Degil'

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, Behiye Dr. Nevhiz Isil Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katildi. Baskan Yazici, bayrak töreni sonrasinda ögrenciler ile bir süre sohbet etti. Ögrencilerin sorularini yanitlayan Baskan Yazici, çalismadan basarmanin mümkün olmadigini ifade etti.

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, 2021-2022 Egitim-Ögretim döneminin basladigi 6 Eylül tarihinden itibaren her pazartesi günü, ilçe genelindeki okullarin bayrak törenlerine katilarak ögrenciler ile sohbet ediyor. Bu kapsamda Baskan Yazici, Behiye Dr.Nevhiz Isil Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katildi.

Bayrak töreni sonrasinda ögrenciler ile sohbet eden Baskan Yazici, çalismadan basarinin gelmeyecegini belirterek, “Bilginin efendisi olmak için çalismanin kölesi olmak gibi güzel bir söz vardir. Çalismadan basarmak mümkün degildir. Öyle piyangolar, bir dizideki oldugu gibi çok büyük paralarin pesinden kosmak hayali seylerdir. Çalismadan basari saglayan insan sayisi azdir.” dedi.

“Hayalim egitim gönüllüsü olmak”

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, sizin hayaliniz nedir sorusuna ise, “Sinir tanimayan hayaller çocukluk yillarindan itibaren baslar ve devam eder. Ben egitim gönüllüsü olmak isterim. Ögrenmeyi seviyorum. Bildiklerimi paylasmayi da seviyorum. Toplumda dezavantajli kesimler olarak belirttigimiz engelli, kimsesiz, yetim, yasli insanlara yardim etmenin vermis oldugu mutluluk ile beraber, insana yapilabilecek en büyük iyilik ona aklini kullanmasini ögretmektir. O yüzden ögretmenlik kutsaldir. O yüzden egime kiymet veriyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile