Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, esi Dr. Fatma Yazici ve ogullari Ömer Faruk Yazici ile birlikte Cumhurbaskanligi Seçiminin ikinci turu için oylarini Haciogullari Hilmi Sonay Ilkokulu’nda kullandi. Baskan Yazici, sinifta bulunan sandik görevlileri ile kisa bir süre sohbet etti. Pusula ve mührünü alan Yazici, kabine girerek oyunu kullandi.
“Ülkemize, milletimize ve bütün cografyamiza hayirli ve ugurlu olsun”
Oy kullandiktan sonra açiklamalarda bulunan Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, “Oyumuzu kullandik. Ülkemize, milletimize ve bütün cografyamiza hayirli ve ugurlu olsun. Çok önemli bir seçim ve seçim süreci yasadik. Hiç kimsenin büyük problem yasamadan seçim sürecini geçirmek ülkemiz ve milletimiz için çok önemli bir demokrasi sinaviydi. Demokrasinin ülkemizde nasil gelistigini hep beraber gördük. Herkesin mutlaka sandiga gitmesin hep istedik ve hala istiyoruz. Son dakikaya kadar herkes oyunu, demokratik hakkini ve tercihini kullansin. Ülkesi ve milletinin gelecegi konusunda en iyi sekilde kararini versin. Bu seçimler sonrasinda hep birlikte 85 milyon gelecege birlikte yürüyelim. Cografyamizda ve dünyada hakkettigimiz noktayi alabilmek adina bu seçimlerle beraber yeniden kosarak, yeniden gelecegimizi dizayn ederek Türkiye Yüzyilini hep birlikte imar, insa ve ihya edelim” dedi.
Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici Açiklamasi 'Türkiye Yüzyilini Hep Birlikte Imar, Insa Ve Ihya Edelim'
Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, Cumhurbaskanligi Seçiminin ikinci turu için oyunu Haciogullari Hilmi Sonay Ilkokulu’nda kullandi. Baskan Yazici oy kullandiktan sonra yaptigi açiklamada,” Bu seçimler sonrasinda hep birlikte 85 milyon gelecege birlikte yürüyelim. Cografyamizda ve dünyada hakkettigimiz noktayi alabilmek adina bu seçimlerle beraber yeniden kosarak, yeniden gelecegimizi dizayn ederek Türkiye Yüzyili’ni hep birlikte imar, insa ve ihya edelim” dedi.



















