Tuzla Belediyesi 4. Bilim, Kültür ve Sanat Etkinlikleri Başladı

Tuzla Belediyesi'nce her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen 'Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri' başladı.

Tuzla Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsünü düzenlenen 'Bilim, Kültür ve Sanat ve Spor Etkinlikleri' büyük ilgi görüyor. Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinliklerin katılımcıları arasında, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ve protokol üyeleri de yer aldı.

VALİ MUTLU: "6 GÜN BOYUNCA TUZLA'YA ÇOK BÜYÜK RENK KATACAK"

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tuzla Belediyesi'nin 10 parmağında 10 marifet olduğunu belirterek, "Sadece kültür, sanat, spor değil, işin içerisine bilimi de katarak çok güzel bir program düzenlenmiş. 6 gün boyunca Tuzla'ya çok büyük renk katacak" dedi.

ŞADİ YAZICI: "EMEĞİ GEÇENLERE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, düzenledikleri bilim, kültür ve sanat günlerinin ilçeleri adına çok farklı bir açılım olduğunu söyleyerek, "Birliğimizin, beraberliğimizin korunmasını ve bu çok ulvi olan değerlerimizin toplumun her kesimiyle çok daha ilerilere geleceğe taşınmasını diliyor ve emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ise bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdikleri bilim, kültür ve sanat günlerinin 19 Mayıs'ı da içinde barındırdığını dile getirdi.

6 gün sürecek etkinliklerde tiyatro gösterileri, spor müsabakaları, sergiler, yöresel stantlar, bilim çadırı ile su sporu gösterileri yer alacak .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile