Tuzla'da 24 Yil Hapis Cezasi Bulunan Sahis Operasyonla Yakalandi

Tuzla'da 24 Yil Hapis Cezasi Bulunan Sahis Operasyonla Yakalandi

Tuzla’da aranan ve kesinlesmis hapis cezalari bulunan sahislari yakalamaya yönelik olarak bir eve operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan iki sahistan birinin 26 suç kaydi oldugu ve 24 yil 7 ay kesinlesmis hapis cezasi oldugu tespit edildi.



Haklarinda kesinlesmis hapis cezasi bulunan ve aranan sahislarin yakalanmasina yönelik olarak Tuzla Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekiplerince yapilan çalismalarda, Aydinli Mahallesinde bulunan bir evde, farkli suçlardan sabikalari olan ve hakkinda kesinlesmis hapis cezasi oldugu belirlenen sahislarin oldugu tespit edildi. 20 aralik Çarsamba günü saat 18.30 siralarinda adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonda U.Ö. ve B.G. isimli sahislar yakalandi, adreste yapilan aramada 1 adet ruhsatsiz tabanca ve 16 adet fisek ele geçirildi.

Yakalanan U.Ö.’nün asayis suçlarindan 26 adet suç kaydi oldugu, ayrica “kasten yaralama” suçundan toplam 24 yil 7 ay kesinlesmis hapis cezasinin bulundugu tespit edildi.

B.G. isimli sahsin ise asayis suçlarindan 24 adet suç kaydi oldugu, ayrica ifadesine basvurulmak üzere “taciz” suçundan araniyor oldugu tespit edildi.

Adli makamlara sevk edilen süpheli sahislardan B.G., hakkinda yürütülen islemlerinin ardindan adli makamlarca serbest birakildi. U.Ö. isimli sahis ise “kasten yaralama” suçundan yürütülen islemlerinin ardindan tutuklanarak Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile