Tuzluca İlçesinde Altyapı Çalışmaları

IĞDIR - Tuzluca belediyesinin altyapı çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kanalizasyon çalışmalarını İller Bankası Bölge Müdürlüğü ve belediye olarak takip ettiklerini belirtti.

Altyapı sorunlarıyla birçok problemi çözdüklerini ifade eden Türkan, "İlçemizin en önemli ihtiyaçlarının başında kanalizasyon eksikliği geliyordu. Bu konuda uzun zamandır verdiğimiz çabanın sonucunu aldık. İlçemizde başlattığımız kanalizasyon çalışmasını en yakın zaman da bitirmeyi hedefliyoruz. Çalışmaların bitmesiyle ilçemiz daha temiz ve daha sağlıklı bir hal alacak" dedi.

İlçede içme suyu hattında da çalışma yaptıklarını anlatan Türkan, şöyle devam etti:

"İlçemizde önce içme suyu hattımızda yenileme çalışması yaptık, şimdi de kanalizasyon çalışmalarını yürütüyoruz. Altyapı çalışmaları nedeniyle yol ve caddelerde bozulmalar meydana geldi. Bu çalışmalardan dolayı vatandaşlarımız oldukça sıkıntı çektiler. Biz bu sıkıntıları biliyoruz. Kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp, ilçede yeni yol düzenleme çalışması yapacağız. İlçemiz yapacağımız yeni yapım çalışmalarıyla adına yakışır güzel bir görünüme kavuşacaktır."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile