'TV BEK' Egitimde Çocuklara Isik Oldu

'TV BEK' Egitimde Çocuklara Isik Oldu

Izmir Bayrakli Belediyesi tarafindan pandemi döneminde hayata geçirilen ve sonrasinda Youtube kanali üzerinden egitim faaliyetlerine devam eden TV Bek projesi, son iki yilda on binlerce ögrencinin bilgi ve ögrenme kaynagi oldu.

Uzman egiticilerin 17 farkli bransta yayinladigi egitim videolari, 33 bin ögrenci tarafindan yüz binlerce tekrarla görüntülendi. TV Bek, sömestir tatilinde de ögrencilerin en çok ilgi gösterdigi platformlardan biri oldu. Baskan Serdar Sandal “Internet üzerinden ders videolarina ulasma kolayligi saglayan TV Bek sayesinde çocuklarimizin uygun olan her ortamda ders çalismalarini ve bilgilerini tekrar etmelerini sagliyoruz” dedi.



17 bransta 200 video

Egitime sagladigi katkilarla fark olusturan Bayrakli Belediyesi, pandemi zamaninda yerel televizyon kanali üzerinden baslattigi, sonrasinda Youtube kanali üzerinden sürdürdügü TV Bek Projesi ile binlerce çocugun egitim serüvenine isik oldu. Son 1 yilda TV Bek kanalina 17 farkli bransta 200 video yüklendi. 33 bin ögrenci, yüz binlerce kez derslere erisim saglarken, uzman egiticilerin hazirladigi videolar hem ailelerin hem de okul çagindaki çocuklarin yüzünü güldürdü. Proje dahilinde LGS ve YKS’ye hazirlanan ögrenciler için Milli Egitim müfredatina uygun hazirlanan ve animasyonlarla desteklenen ders videolarindan farkli sehirlerden ögrencilerin de faydalanmasi memnuniyet olusturdu.

Egitime destek sürecek

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal “Pandemi döneminde, online egitime geçen ilk kamu kurumu olarak, TV Bek sayesinde binlerce çocugumuzun egitimine katki saglamanin mutlulugunu yasiyoruz. Çocuklarimizin, istedikleri bilgiye, uygun olduklari her ortamda ulasabilmelerine imkan taniyan projeyi egitime verdigimiz önemin göstergesi olarak görüyor ve tüm çocuklarimizi bu imkandan faydalanmaya davet ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile