TVHB Merkez Konseyi Baskani Eroglu Açiklamasi 'TVHB Merkez Konseyinde Görev Almak Üzere Adayiz'

Türk Veteriner Hekimleri Birligi (TVHB) Merkez Konseyi Baskani Ali Eroglu, “Oda baskanlarimiz ve meslektaslarimizla yaptigimiz toplantilar ve istisareler sonucu, kiymetli tesvik ve destekleri ile arkadaslarimla birlikte TVHB Merkez Konseyinde görev almak üzere adayiz” dedi.

TVHB Merkez Konseyi Baskani Ali Eroglu, 26-27 kasim tarihinde yapilacak olan 50’nci TVHB Büyük Kongresi dolayisiyla yazili bir açiklama yapti.

TVHB’nin 49. Büyük Kongresinde delegasyon destekleri ile Merkez Konseyi Yönetimine geldiklerini hatirlatan Eroglu, “Göreve geldigimizden bu yana en büyük en büyük arzumuz ve hedefimiz; egitimden saha uygulamalarina, Bakanlik teskilati yapilanmasindan, istihdam ve yasal haklara kadar sorunlari çözüme kavusturulmus, uygulamalarinda çagdas normlari yakalamis, standartlari yüksek bir veteriner hekimligin ülkemize ve meslektaslarimiza kazandirilmasi olmustur” diye konustu.



“TVHB Merkez Konseyinde görev almak üzere adayiz”

Eroglu, TVHB‘nin 50. Olagan Büyük Kongresi, meslek örgütlerinde yeni ufuklar açacagina ve güç katacagina inandigini belirterek, “Izah etmeye çalistigim ilkelerimiz, ortak hedeflerimiz, inançlarimiz, vizyon ve misyonumuz dogrultusunda, Oda Baskanlarimiz ve meslektaslarimizla yaptigimiz toplantilar ve istisareler sonucu, kiymetli tesvik ve destekleri ile arkadaslarimla birlikte TVHB Merkez Konseyinde görev almak üzere adayiz. Tüm bu deneyim ve birikimler çerçevesinde yeni dönem ilkelerimiz ve izlenecek yollar belirlenmis olup 49. Dönem; basta mesleki haklar, kamuda istihdam, egitim-ögretim, serbest veteriner hekimlik hizmetlerinde yasanan sikintilar olmak üzere meslegimizle ilgili bugüne kadar atilan adimlar ve olusturulan farkindaliklar ile daha fazla sonuç alinan bir dönem olacaktir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile