Twitter'da bedelli askerlik geyikleri

Twitter'da bedelli askerlik geyikleri

Twitter'da bedelli askerlik geyikleri konuşuluyor. Bedelli askerlik ve ücreti ile ilgili detaylar açıklanınca bedelli askerlik geyikleri de anında türedi. Twitter'da en çok konuşulan konular arasında yer alan bedelli askerlik konusu ve bedelli askerlik ile ilgili geyikler burada!

Twitter'da bedelli askerlik geyikleri konuşuluyor. Bedelli askerlik ve ücreti ile ilgili detaylar açıklanınca bedelli askerlik geyikleri de anında türedi. Twitter'da en çok konuşulan konular arasında yer alan bedelli askerlik konusu ve bedelli askerlik ile ilgili geyikler burada!

Başbakan Erdoğan bedelli askerliğin detaylarını açıkladı. 30 yaşından gün alanlar, 30 bin lira karşılığında bedelli askerlikten faydalanacak. 21 günlük temel eğitim de almayacaklar. Bedelin yarısı peşin, yarısı taksitle ödenebilecek.

10 BİN EURO'YA DÖVİZLİ ASKERLİK

En az 3 yıl süreyle yabancı ülkelerde bulunanlara 38 yaş sınırı gözetilmeksizin 10 bin Euro bedelle askerlik görevini ifa etme hakkı getiriliyor. 21 günlük eğitimi de tamamen kaldırılıyor. Dövizli askerlik hakkına sahip olanlar 10 bin Euro ödeyerek bu yükümlülüğü yerine getirecek, yaşı ne olursa olsun.

YAŞ SINIRI 30

Fiili askerlik hizmetine başlamamış 30 yaşından gün almış olanlar kanun yürürlüğe girince bedelli askerliğe hak kazanacak. Yaş sınırı için kanunun yürürlüğe girdiği tarih belirleyici olacak.

30 BİN LİRAYA TAKSİTLİ ASKERLİK

Kanun yayınlandığı gün 30 yaşından gün almış olanlar 30 bin TL parayı 6 ay içinde ödeyebilecekleri gibi, yarısını başvuru sırasında, diğer yarısını da başvuru tarihinden itibaren 6 ay içinde ödeyerek bu hakkı kazanmış olacak.

İKİNCİ TAKSİTİ ÖDEMEYEN HAKKINI KAYBEDECEK

Bedelin yarısı peşin yarısı 6 taksitle ödenebilecek. İkinci taksiti ödemeyen hakkını kaybedecek. 21 gün de temel eğitim almayacak.

KAÇ KİŞİ YARARLANACAK?

Türkiye'nin dördüncü kez yürürlüğe koyacağı bedelli askerlik uygulamasından 460 bin kişi yararlanacak.

BEDELLİ ASKERLİK GEYİKLERİ

Bedelli Askerlik Geyikleri: İlerleyen saatlerde gündem olan 'bedelli' kelimesi üzerinden geyikler yapılmaya başlandı. İşte Twitter'da bedelli askerlik hakkında dönen geyikler:

Bedelli Askerlik Geyikleri: #bedelli Sen şehit oğlusun incitme yazıktır atanı, ver 30.000'i fukara kurtarsın vatanı..

Bedelli Askerlik Geyikleri: #bedelli askerlikte, #bedellilere* edilen "hizmeti" bedelsiz* askerlerin yaptığını biliyor musunuz?

Bedelli Askerlik Geyikleri: #Bedelli askerlik yapanlara tezkere yerine "yaşanmış askerlik anıları" kitabı verilsin...

Bedelli Askerlik Geyikleri: 30 bin TL verip #bedelli yapanın askerlik anısı:Hava buz gibi,bankada 2 saat kuyruk bekledik,veznedar da aksi adamın tekiydi...

Bedelli Askerlik Geyikleri: Pek çok kız #bedelli parası yüzünden evde kalacak...

Bedelli Askerlik Geyikleri: 14000 lira denklestirdik diyelim, ustunu askerlik yaparak odeyebiliyor muyuz?

Bedelli Askerlik Geyikleri: 30.000 lirası olmayan asker, üzülme! Devletin, elektrik borcunu şehit olduğun zaman siliyor! #bedelli askerlik.-

Bedelli Askerlik Geyikleri: Merak ediyorum ; Lidya'lır parayı bulmasaydı,bu bedelliciler nasıl ödeyeceklerdi bedeli ! Ya git kör şeytan işine :))

Bedelli Askerlik Geyikleri: Anne : Oğlum vezneye git gel sonra evlendirelim seni kemal'a erdin..

Bedelli Askerlik Geyikleri: Yaşadığın her yıl için 1000 TL diyeydi iyiydi...

Bedelli Askerlik Geyikleri: Asgari ücret ile evini gecindirmeye calısan adamın oglu icin #bedelli kelimesi sadece bir İtalyan forvet ismi olabilir

Bedelli Askerlik Geyikleri: Askerlik anısı: Bankaya gittim kredi çektim. Aylarca çalışıp o krediyi ödedim, zor günlerdi ama güzeldi. Hey gidi bedelli

Bedelli Askerlik Geyikleri: Bedelli talebime, müstakbel kayınbabamdan veto! "Askerliğini yapmamış adama kız vermem, ayrıca o parayı düğünde harcarsın damat

Bedelli Askerlik Geyikleri: bedelli o biriktirdiğiniz 30 bin tl'yi sınırı koruyan askerlere borclusun, sen kazan çalış üret diye biz namlunun ucunda kaldık.

Bedelli Askerlik Geyikleri: Hicbir saglik problemi olmayipta parayi bastirip askerlik yapan erkek benim gozumde adam degildir. bu kadar net.

Bedelli Askerlik Geyikleri: siz hala kara bir toprak parçasini insan hayatindan daha onemli sayin. 30 bin liran varsa her sey vatan icin degil. uyanin artik!

Bedelli Askerlik Geyikleri: bedelli yapana saygım var. Vicdani red çıkarsa onu tercih edene de. Ama rica ediyorum en azında şehit haberleriyle yıkılmış gibi yapmayın.

Bedelli Askerlik Geyikleri: Bildiginiz gibi bugün celp basladi. Bugün birligine teslim olan 30 yasindaki asker, ilk gün firar etti.

Bedelli Askerlik Geyikleri: Bu ülkenin şehit yakınlarına ayıracak bir fonu yok mu? bedelli derken şehit yakınlarını kullanmayın! O insanların yaralarını deşmeyin.

Bedelli Askerlik Geyikleri: herseyin bi bedeli var diyenlere. bedel ödeme zamanı . bedelli askerlik . saygılar müslüm gürses

Bedelli Askerlik Geyikleri: 30 bin TL veremeyenler askere giderler, mayına basabilirler, gece karakollarında baskın yiyebilirler, sakat kalabilirler, ölebilirler.

Bedelli Askerlik Geyikleri: Belki parayla saadet olmaz ama askerlik olur. Ona da bedelli denir

Bedelli Askerlik Geyikleri: bedelli nin önünde ki "askerlik"sıfatını kaldırın! bedelli askerlik olamaz! Zaten asker kaçağıydılar, bel ki 30 bine temizlerler o lekeyi!

Bedelli Askerlik Geyikleri: Yurtdışı10.000€ iken Yurtiçine 30Yaş, 12.000€ yapmak çok yanlış onlar kadar zengin olsak çoktan Dövizli yapmıştık

Bedelli Askerlik Geyikleri: bedelli hakkında bu kadar konuşan kadınlar israilde erkekler 4 yıl, kadınlar 2 yıl askerlik yapıyor. Bunun içinde yorum yapsanıza ?

Bedelli Askerlik Geyikleri: Parası olanın askere gitmesine gerek yok! Bundan önce villadan çıkan şehit tabutu görmediğiniz gibi bundan sonra hiç görmeyeceksiniz!

Bedelli Askerlik Geyikleri: Komutan: uygun adım mars.. Bedelli yürür... Komutan:Mars dedik olum... Bedelli:30.000;) Komutan:tamam olum sen yürü...

Bedelli Askerlik Geyikleri: askerlik anısı anlatmaya başlayanların lafını kesip onunla dalga geçmek çok zevkli. bedelli olursa bu güzel şey olmayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile