Ucuz, tasarruflu ve rahat

 Fuarda sergilenen yenilikleri yakından görmek isteyen Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç da basın günü...


 Fuarda sergilenen yenilikleri yakından görmek isteyen Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç da basın gününde otomotiv kurmaylarıyla birlikte Paris'e geldi. Uçaktan iner inmez fuara gelen Rahmi Koç'a, Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay ve Tofaş CEO'su Ali Pandır eşlik etti.
Önce Ford standına giderek burada araçları tek tek inceleyen ve her biri hakkında bilgi alan Koç'un, tüm markaların standlarını gezeceği belirtildi. Koç, fuarı gezmeden önce kendisini karşılayan Ford Avrupa'nın yeni CEO'su Stephan Odell ile de bir süre görüştü ve Odell'i kutladı.
Türkiye'de bu yıl otomotiv sektörünün çok başarılı bir performans sergilediğini söyleyen Rahmi Koç, "Sadece bizim markalarımız değil, tüm markalar iyi satışlar yapıyorlar. Durumlar iyi görünüyor, satışlar yüzümüzü güldürüyor" dedi.
Elektrikli araçlarla ilgili olarak da yorumlarda bulunan Koç, bu tip araçların teknolojilerinin daha da gelişmesi gerektiğini söyledi. Türkiye'de altyapının oturtulması ve şarj istasyonlarının kurulması gerektiğine değinen Koç, bir gazetecinin "Gelecek için nasıl bir otomobil hayal ediyorsunuz?" sorusuna da "Fiyatı ucuz, kullanması ucuz, kendisi rahat" cevabını verdi.

Sarkozy de fuardaydı
Rahmi Koç'un fuara gelişinden yarım saat önce ayrılan Fransa Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy de fuarı gezenler arasındaydı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile