Ucuz Ve Kaliteli Yemek Kuyrugu Açiklamasi 3 Çesit Yemek, Su Ve Ekmek Toplam 70 TL

Ucuz Ve Kaliteli Yemek Kuyrugu Açiklamasi 3 Çesit Yemek, Su Ve Ekmek Toplam 70 TL

Samsun’da Büyüksehir Belediyesi tarafindan isletilen 153 Restoran’da 3 çesit yemek 70 TL’ye indirildi. Vatandaslar ucuz ve kaliteli yemek ile karnini doyurmak için restoran önünde kuyruga girdi.

Samsun Büyüksehir Belediyesi, ilçeler terminalinin bulundugu alandaki 153 Restoran’da tabldot uygulamasina geçerek fiyatlari indirdi. Hem keseye hem damaklara hitap eden restorana vatandaslar ve esnaf yogun ilgi gösterirken, bu tip yerlerin daha da çok olmasi için çagrida bulundular.

Baskan Dogan: “Bu tip yerlerin sayisini esnafimiza zarar vermeyen lokasyonlarda arttirmayi hedefliyoruz”

Vatandasa rahatlik saglayacak hizmetleri arttirarak devam edeceklerini ifade eden Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Halit Dogan, “Samsunlularin ucuza, kaliteli yemek yemesi için böyle bir hizmeti baslattik. 153 Çagri Merkezi ve ilçe garajinin oldugu yerde 153 Restoranimiz var. Bu restoran da insan sirkülasyonunun çok oldugu bir yerde bulunuyor. Hastaneye veya baska bir yere giden vatandaslar orada mutlaka araç degistirmek durumunda kaliyor. Biz de ucuza, kaliteli yemegi insanlarin hizmetine sunmak adina esnafin islerine de zarar vermeden bir hizmet olusturalim arzu ettik. Esnaf lokasyonuna uzak oldugundan onlarin islerine de olumsuz yansimayacagini düsündük. Hemsehrilerimizin yogun bir teveccühü olustu. Hem soför hem de o bölgedeki insanlar oldukça ilgi gösteriyor. Vatandaslarimizin mutlu olmasindan biz de mutlu oluyoruz. Insallah böyle isletmelerin sayisini esnafimiza zarar vermeyen lokasyonlarda arttirmayi hedefliyoruz” dedi.



“4 kisi disarida bin 400 TL doymustuk, bugün ise toplam 280 TL’ye doyduk”

Disarida bir restoranda yemek yemenin çok maliyetli oldugunu belirten Cüneyd Senkal, “Böyle bir hizmeti hayata geçirdigi için belediyemizden Allah razi olsun. Türkiye’de yemek fiyatlari oldukça pahali. Alo 153 Restoran, Samsunlular için firsat oldu. Buradaki tabldot 70 TL. Tek tek yemek alirsaniz ana yemek 40, pilav 20, çorba da 10 TL. Yakin zamanda 5 kisi disarida bir yemek yedik. 4 kisi bin 400 TL hesap ödedik. Su anda ise 280 TL’ye dördümüz karnimizi doyuracagiz” diye konustu.



“Buranin özelligi; yemeklerinin yenilebilir ve ucuz olmasi”

Yemeklerin lezzetli ve ucuz olmasinin kendilerini memnun ettigini belirten Sami Durmus ise “Bence buranin özelligi; yemeklerinin yenilebilir ve ucuz olmasidir. Çorba da yemek de pilav da güzeldi. Sehrin merkezinde herkese hizmet verebilen, ucuz yemek yememize saglayan çok güzel bir hizmet. Emegi geçenlere tesekkür ediyoruz. Disarida yemek yemek çok pahali. Her gün disarida yemek zorunda kalanlar için durum çok zor. Bugün adam basi 70 TL’ye 3 çesit yemek yedik. Bundan iyisi can sagligidir. Ayni yemegi disarida adam basi en az 310 TL’ye yiyebilirdik. Her gün denk gelemesek de sik sik buraya gelip, karnimizi doyuracagiz” seklinde konustu.



153 Restoran fiyat listesi

Restoranda tabldot seklinde 4 çesit ana yemek, pilav, çorba, hazir su ve ekmek 70 TL’den satisa sunulurken, ana yemeklerden tas kebabi, Izmir köfte, karniyarik, sebzeli köfte, firin tavuk, mantarli tavuk sote, patates oturtma, tavuk haslama, sebzeli tavuk, taze fasulye, biber dolmasi ve kuru fasulye 40 TL’den müsteriye sunuluyor. Pilav çesitleri 20 TL’den satilirken, çoban ve mevsim salatasi 15 TL, mercimek, ezo ve yayla çorbasi da 20’ser TL’den satiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile