Ufuk Sarica Gönüllere Taht Kurdu

Ufuk Sarica Gönüllere Taht Kurdu

Pinar Karsiyaka Basantrenörü Ufuk Sarica, dogustan engelli olan ve yasamini tekerlekli sandalyeye bagli olarak sürdüren Emrah Güneri’nin açik artirmaya çikardigi formaya 5 bin 912 TL’lik bir teklif vererek, Güneri için yeni bir forma daha hazirlatacagini ifade etti.

Kahramanmaras merkezli yasanan ve çevre illerde de hissedilen depremler sonrasinda bölgenin yaralarini sarmak için tüm Türkiye yardim seferberligine geçti. Karsiyaka taraftari Emrah Güneri de, kendisi için manevi degeri büyük olan tüm takim imzali formasini depremzedelere yardim etmek için açik artirmaya çikardi. Bu ilani sosyal medyada gören Pinar Karsiyaka Basantrenörü Ufuk Sarica, formaya 5 bin 912 TL’lik bir teklif verdi. Sarica, "Yenisini de senin için hazirlatiyorum" derken, Emrah Güneri de buna karsilik, "Hocam ben de böyle bir katkida bulunmak istedim. Bu arada çok tesekkür ediyorum. Hep basimizda ol, Karsiyaka seni çok seviyor" yanitini verdi.

Öte yandan ilk formayi da Emrah Güneri’ye hediye eden Ufuk Sarica, hem formaya teklif verip hem de yeni bir forma daha hazirlatacak olmasi birçok vatandastan takdir topladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile