Ugur Mumcu Parkinda Peyzaj Ve Üst Yapi Çalismalari Basladi

Ugur Mumcu Parkinda Peyzaj Ve Üst Yapi Çalismalari Basladi

Bilecik Belediyesi tarafindan Bahçelievler Mahallesinde bulunan Ugur Mumcu Parki’na yönelik düzenleme ve yenileme çalismalari devam ediyor.

Geçtigimiz ay altyapi çalismasi tamamlanan alanda peyzaj ve üst yapi çalismalari devam ediyor. Ugur Mumcu adina yakisir sekilde düzenleme ve yenileme çalismalarinin yapildigi parkin tamamlanmasiyla Bahçelievler Mahallesi ve Bilecik cazip noktalardan bir tanesine daha kavusmus olacak.

Çalismalarda agaçlar korunuyor, yesil orani artiriliyor

Çalismalarda agaçlara hiçbir zarar verilmedigini belirten Bilecik Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi, “Çalismalarda hiçbir agaca zarar verilmiyor. Yesil alanlarimizi daha çok arttirmayi planliyoruz. Ihtiyaç ve lavabo alanlari, dinlenme alanlari ve yeni aydinlatma sistemleri ile donatilacak alanda çocuklar ve aileler gecenin ilerleyen saatlerine kadar güven içinde zaman geçirme imkani bulacak. Gerçeklestirilecek proje ile Z kusagi gençler için kay kay pistinin de yer alacagi projede Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü sera alanlarinda yetistirilen peyzaj bitkileri de yer alacak” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile