Ukranayli Fotomodelin Ölümü Ile Ilgili Sevgilisinin Ifadesi Ortaya Çikti

Ukranayli Fotomodelin Ölümü Ile Ilgili Sevgilisinin Ifadesi Ortaya Çikti

Istanbul’da Ukraynali fotomodel Anzelika Sraufant, evin balkonundan düserek yasamini yitirmesi ile ilgili yeni gelismeler ortaya çikti.

Ukraynali fotomodelin sevgilisi Burak E. verdigi ifadede, “Anzelika Sraufant ile önce Atasehir’de bir mekanda bir süre eglendik. Daha sonra oradan çikip baska bir mekana gittik eglenmek için. Buradan da saat 01:00 gibi eve dönmek üzere eglence mekanindan çiktik. Taksi durdurup eve dogru gitmek üzere bindik. Taksiye bindikten bir süre sonra Anzelika ile tartismaya basladik. Bana tokat vurdu. Bunun ardindan benzin istasyonu civarinda taksiden indik. Daha sonra baska bir ticari taksiye binerek eve gittik. Mustafa A. adli birinden uyusturucu istedim. Uyusturucu aldiktan sonra Anzelika balkona çikti, korkuluklardan sarkinca ne olur ne olmaz diye görüntü kaydettim. Elinden tuttum ancak balkondan kendisini asagiya atti" dedi.

Görüntü kaydettim dedigi videonun 9 saniyelik bir görüntü kaydi oldugu, ancak bu görüntüde de yalnizca Ukraynali Anzelika Sraufant’a ait oldugu ileri sürülen 1 kolunun görüntüsünün yer aldigi ögrenildi. Emniyetin, zanlinin çektigi iddia edilen maktulün atlayisina ait bir video kaydina ulasilamadi.

Burak E. tutuklanarak cezaevine konuldu. Uyusturucu temin ettigi ileri sürülen süpheli Mustafa A. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile