Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Soluk, sel baskınlarının yaşandığı Çayırova'da

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun davetiyle Kocaeli'ne gelen Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habip So

  Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ' nun davetiyle Kocaeli ' ne gelen Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk , sel baskınlarının yaşandığı D-100 Karayolu ' nun Çayırova mevkiinde incelemelerde bulundu .

Müsteşar Soluk , benzer olayların bir daha yaşanmaması için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi .

Kocaeli ' ni etkisi altına alan aşırı yağışlar nedeniyle geçtiğimiz günlerde D-100 Karayolu ' nun Çayırova mevkiinde meydana gelen sel baskınlarının tekrar yaşanmaması için gerekli önlemler alınıyor .

Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Soluk , Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu , su taşkınlarının yaşandığı alanda incelemelerde bulundu . D-100 Karayolu ' nun her iki yönünde yaklaşık bir saat boyunca inceleme yapan Müsteşar Soluk , aynı olayların tekrar yaşanmaması için gereken önlemlerin alınacağını söyledi . İncelemelerin ardından bir açıklama yapan Vali Topaca , Ulaştırma Bakanlığı , Valilik ve Büyükşehir tarafından yürütülecek çalışmalar sonucu , bölgede sel baskınlarının yaşanmaması için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti .

Öte yandan , Müsteşar Soluk ile beraberindekiler , D-130 Karayolu ' nun Karamürsel mevkiindeki ikileme çalışmalarını da inceledi . Soluk , Ulaştırma Bakanlığı ' nda düzenlenen toplantılarda , Başkan Karaosmanoğlu ile sık sık bir araya geldiklerini hatırlatarak , Kocaeli ' nin ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini söyledi . Büyükşehir ' in ulaşımla ilgili çok önemli çalışmalara imza attığını kaydeden Soluk , Ulaştırma Bakanlığı olarak Kocaeli ' ndeki çalışmaların zamanında ve eksiksiz tamamlanmasına ayrı bir önem vereceklerini sözlerine ekledi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile