Ulastirma Ve Altyapi Bakani Uraloglu, Mugla'daki Yatirimlari Degerlendirdi

Ulastirma Ve Altyapi Bakani Uraloglu, Mugla'daki Yatirimlari Degerlendirdi

Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, Mugla’da ulasim ve iletisim alaninda yapilan yatirimlari degerlendirdi. Bakan Uraloglu, Mugla’daki AK Parti Belediyeciligini daha da yayginlastirmak istediklerini söyledi.

Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdülkadir Uraloglu, Milas Ören’deki Ören Tekne Imal ve Çekek yeri açilisinin ardindan Mugla Valiligindeki Il Koordinasyon Kurulu toplantisina katildi.

Toplantinin ardindan basin açiklamasi yapan Uraloglu, Mugla’da yapilan ulasim ve alt yapi çalismalarindan bahsederek, “AK Parti hükümetlerimiz döneminde Mugla’ya birçok yatirim yapildi. Ilk bölünmüs yollarin basladigi illerden biri Mugla’dir. Simdiye kadar yaklasik 371 kilometre bölünmüs yol yaparak ilimizdeki bölünmüs yol uzunlugunu 461 kilometreye çikardik. Mevcut tek yollarin çok büyük bir bölümünü iyilestirdik. Yaptigimiz çalismalarla yollarda konforu artirip seyahat zamanini kisalttik” dedi.

Mugla’dan Antalya, Denizli ve Aydin güzergahlarini da bölünmüs yol haline getirdiklerini belirten Bakan Uraloglu, sadece Denizli Kale istikametinde heyelan bölgesi olan bazi bölgeler hariç Mugla’dan diger illere olan yollarin bölünmüs yol oldugunu kaydetti.

Il genelinde yapilan yol çalismalarindan tek tek söz edip pandemi sürecinden sonra yogun ilgi gören köylerdeki alt yapi çalismalarindan da bahseden Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdülkadir Uraloglu, köylerdeki yol ve internet aglarinin da daha iyi hale getirilmesi için çalismalarin devam ettigini söyledi.



Bakan Uraloglu, denizcilik faaliyetleri ile ilgili olarak ise, "Denizcilik faaliyetlerinin gelistirilmesi ile ilgili yeni yat baglama yerleri balikçi barinaklari ve mevcut olanlarin iyilestirilmesi noktasinda gerekli istisareleri yaptik. Bunlar da belli bir program dahilinde insallah hayata geçirecegiz” diyerek gerçeklestirilen koordinasyon toplantisinda Mugla’nin tüm sorum ve taleplerini dinleyerek yol haritalarini da belirlediklerini kaydetti.

Bakan Uraloglu, konusmasinin sonunda yaklasan yerel seçimleri de hatirlatarak, “Insallah Mugla’daki AK Parti belediyeciligini biraz daha yayginlastiracagiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile