Ulaştırma ve Denizcilik Bakan Yardımcısı Baş'a Devrek Bastonu

Ulaştırma ve Denizcilik Bakan Yardımcısı Baş'a Devrek Bastonu

Zonguldak’ın Kilimli Beldesi Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Zonguldak’a gelen Ulaştırma ve Denizcilik Bakan Yardımcısı Yahya Baş’a dünyaca ünlü Devrek bastonu hediye etti.

Duble yol çalışmalarını ve meydana gelen eksiklikleri görmek için Zonguldak’a gelen Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Yahya Baş, ilçe olmaya hak kazanan Zonguldak’ın Kilimli Beldesi’ne de giderek, sahil yolu çalışmalarını yerinde görmüştü. Baş’ın ilgisi nedeniyle Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, dünyaca ünlü Devrek Bastonu hediye etti. Asaleti simgeleyen Devrek Bastonu veren Özdemir, “Bastonu genelde yaşlılar kullanır ama Devrek bastonu ise asaletin, gücün simgesidir. İlçe olmayı hak kazanan Kilimli beldemizin özellikle ulaşım sorunlarının çözümüne desteğini beklediğimiz Bakan Yardımcısı Yahya Bey’e bu bastonu vermekten onur duyuyorum” dedi.

Bakan Yardımcısı Baş ise baston nedeniyle Özdemir’e teşekkür ederken, başta Sahil Yolu olmak üzere ulaşım konusundaki sorunların çözümünde ise desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile