Ülkem Koleji'nin Minikleri Mezun Oldu

Ülkem Koleji'nin Minikleri Mezun Oldu

Manisa Özel ODTÜ Ülkem Koleji anaokulu öğrencileri için mezuniyet gecesi düzenledi.

Ülkem Koleji bahçesinde organize edilen “Anaokulu Mezuniyet” gecesi önce kokteylle başladı.

Mezuniyet gecesinde İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan koro, Silifke kaşık oyunu ve modern dans gösterileri de yer aldı. Velilerin yoğun katılımıyla şölene dönen gecede duygusal anlar da yaşandı.
Okul Müdürü Arif Demir’in açılış konuşmasında, “Çocuklarımıza verebileceğimizin en iyisini vermekle yükümlüyüz. Yarınlara hazırlamak saygı ister, sevgi ister, özen ister. Çocuklarımız Türkiye’ mizin yarınlarıdır. Çocuklarımızın sene başında okula başladıkları durumla şu andaki davranışları arasında farklılıkları hep birlikte görmekteyiz. Okulumuzun diğer birimlerinde olduğu gibi anaokulumuzda da ODTÜ okulları felsefesi ve ilkeleri doğrultusunda kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı Cumhuriyetimizin temel niteliklerine Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı çağdaş gençler yetiştirdik ve yetiştirmeye devam edeceğiz. Okulumuzun ilk açıldığı yıllarda mezun ettiğimiz öğrencilerimiz Türkiye’ de ismi herkes tarafından bilinen ortaöğretim kurumlarında okudular. Bir kısmı okumaya devam ediyor. Bir kısmı da güzel üniversitelere yerleşti. Şu anda kep giyme hevesinde olan sevgili yavrularımızın da abi ve ablalarının izinden yürüyerek güzel yerlere geleceklerine gönülden inanıyorum. Değerli veliler bu güzel evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğimizi onlara emanet etmek bizlere büyük gurur veriyor. Sevgili çocuklar sizler milletimizin en varlığı, barışın ve sevginin temsilcisi, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz. Sizleri çok seviyor, sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Eğitimini tamamlayan öğrencilerimizi kutluyor, hayatları boyunca başarılar diliyorum. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Anaokulu Müdür Yardımcısı Kamuran Gül ise, “Okul öncesi dönem çocuğumuzun kişiliğinin % 80’ ini oluşturmaktadır. Bu nedenle anaokulu döneminde ilk sosyalleşme süresini yaşayan çocuklarımızın bu dönemi sağlıklı geçirmesi çok önemlidir. Anaokulunu başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi, bu ilk başarılarının gelecekteki diğer başarılarına ışık tutmasını diliyoruz” diye konuştu.

Mezuniyet gecesi sonunda minikler diplomalarını anne ve babalarının ellerinden aldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile